Koppelstuk voor 40 x 40 mm aluminium onderbalk

Productnummer: FE82005 Alleen geschikt voor 40 x 40 mm aluminium onderbalken

Aangepaste levertijd circa 2 weken

€ 3,47 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koppelstuk voor 40 x 40 mm aluminium onderbalk

  • Voor het koppelen van 40 x 40 mm aluminium onderbalk
  • Van hoogwaardig aluminium
  • Eenvoudig onderbalken aan elkaar verbinden
  • Zeer stevige verbinding

Koppelstuk voor 40 x 40 mm aluminium onderbalk

Lichtgewicht aluminium onderbalken zijn een mooie fundering voor een vlonder op een balkon of dakterras. Voor 40 x 40 mm aluminium onderbalken heeft u dit koppelstuk nodig. Met deze verbinding zorgt u dat twee onderbalken stevig aan elkaar zitten. zodat u een fundering van de gewenste lengte kunt maken. Het monteren van dit koppelstuk gaat zeer eenvoudig en snel. U plaatst dit aluminium plaatje op de twee onderbalken en maakt hem in beide vast met een schroef. Het gaat om een gemonteerd koppelstuk, waarbij u de moertjes alleen maar met een 13 mm steeksleutel hoeft aan te draaien. Zo heeft u een langere stevige aluminium onderbalk voor uw vlonder. Dit verbindingsstuk is ook gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor het dezelfde levensduur als de onderbalken heeft. 

Plaats deze onderbalken op verstelbare terrasdragers, piketpalen of rubberen tegeldragers? Hanteer dan om de maximaal 50cm langs de balk een drager monteren. De hart op hart afstand tussen elke balk maximaal 40 cm en bij sommige composiet planken zelfs 35 cm, zie product.

In deze aluminium funderingsbalken passen de speciale Aluclips. Deze zijn geschikt voor Mukulungu clipsplanken 25x140 en alle soorten Megawood en Easydeck WPC terrasdekdelen.

Let op! Dit zijn alleen de koppelstukken voor de 40 x 40 mm aluminium onderbalk. U dient de 40 x 40 mm aluminium onderbalk nog los mee te bestellen. U vindt de balk bij de bijbehorende producten.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Koppelstuk 40 x 40 mm aluminium onderbalk Koppelstuk voor 40 x 40 mm aluminium onderbalk Alleen geschikt voor 40 x 40 mm aluminium onderbalken
€ 3,47 Per stuk incl. BTW