Koppelstuk voor 40 x 75 mm aluminium onderbalk

Productnummer: FE82006 Alleen geschikt voor 40 x 75 mm aluminium onderbalken

Aangepaste levertijd circa 2 weken

€ 8,53 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koppelstuk voor 40 x 75 mm aluminium onderbalk

  • Voor het koppelen van 40 x 75 mm aluminium onderbalk
  • Van hoogwaardig aluminium
  • Eenvoudig onderbalken aan elkaar verbinden
  • Zeer stevige verbinding

Koppelstuk voor 40 x 75 mm aluminium onderbalk

Met 40 x 75 mm aluminium onderbalken maakt u een stevige fundering, die toch licht in gewicht is. Om de balken aan elkaar te verbinden heeft u een speciaal koppelstuk nodig. Dit koppelstuk zorgt ervoor dat de aluminium balken stevig aan elkaar vast zitten. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om een fundering met de gewenste lengte te creëren. Dit koppelstuk is eenvoudig en snel aan de onderbalken vast te maken met een aantal schroeven. Deze zijn al gemonteerd, uw hoeft ze alleen nog aan te draaien met een steeksleutel. Bovendien is dit koppelstuk ook gemaakt van duurzaam aluminium, dus het gaat net zo lang mee als de onderbalken waar het aan vast zit. Deze koppelstukken zijn onmisbaar als u meerdere 40 x 75 mm aluminium onderbalken voor uw vlonder gaat gebruiken.

Let op! Dit zijn alleen de koppelstukken voor de 40 x 75 mm aluminium onderbalk. U dient de 40 x 75 mm aluminium onderbalk nog los mee te bestellen. U vindt de balk bij de bijbehorende producten.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Koppelstuk 40 x 75 mm aluminium onderbalk Koppelstuk voor 40 x 75 mm aluminium onderbalk Alleen geschikt voor 40 x 75 mm aluminium onderbalken
€ 8,53 Per stuk incl. BTW