Logo Gadero
service

MDF Kraal Plinten (XL) - Wit Gegrond - 8 cm Hoog

Productnummer
FL4007
Plint met sfeervolle kraal
Foutloos MDF
floer_kraalplint_18mm_mdf_wit_gegrond_9cm_hoog_plinten
Per stuk

15,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
1,8 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Houtsoort
Plinten
Kleur
Wit
Dikte
1,8 cm
Diepte
1,8 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
8 cm

MDF Kraal Plinten (XL) - Wit Gegrond - 8 cm Hoog

Bent u op zoek naar een fancy tuinscherm met stoere stalen strips in de vorm van hengen? Dit reeds gemonteerde zwart gespoten scherm van 150x180 cm met 12 planken is zichtdicht en geeft daarom optimale privacy. Dankzij de hengen hangt u dit moderne scherm in duimen. Eventueel kunt u de schermen dus redelijk eenvoudig demonteren. Handig als u een keer met een karretje in uw tuin bezig wilt gaan.

Het schuttingdeel is onder hoge druk geïmpregneerd, ook wel keteldruk genoemd en daarna black gespoten. Dit zorgt voor een langere levensduur. De stalen strip is verzinkt voor extra stevigheid.

Eenvoudig te monteren

Plaats dit chique zwarte scherm tussen 9x9 palen in de kleur zwart. Ook blank lariks palen van 9x9 cm steken mooi af bij deze schermen. Geen ingewikkeld bouwpakket dus. Deze luxe schutting gaat jarenlang mee en is een must-have in uw tuin.

Het scherm wordt kant-en-klaar geleverd inclusief hengen om het scherm in de hangen. Vergeet ook niet palen bij te bestellen. Gadero levert het tuinscherm inclusief wegwerppallet. Deze schermdekkende pallet van 180 x 180 cm zorgt voor de beste omstandigheden van uw tuinscherm tijdens vervoer.