Kunstkerstboom Den Haag Hoogte 400 cm, diameter 215 cm, 9480 takken

KEMA

Productnummer: LO69003-400   |   Volle boom met 9480 tips (takken)   |   Snel op te zetten   |  

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 729,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 24,21 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Versierpakket
Versierpakket
SamenstellingSluiten
  • € 729,95StandaardproductKunstkerstboom Den Haag Hoogte 400 cm, diameter 215 cm, 9480 takken
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom Den Haag Hoogte 400 cm, diameter 215 cm, 9480 takken

  • Mooie volle kunstkerstboom
  • Snel op- en af te bouwen
  • Met voorgemonteerde LED verlichting
  • Inclusief stevige voet en opbergdoos

Kunstkerstboom Den Haag Hoogte 400 cm, diameter 215 cm, 9480 takken

Bestel deze kunstkerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmogen in Vlaanderen.

Een 4 meter hoge kunstkerstboom die niet te onderscheiden is van een echte kerstboom? Dat is de kunstkerstboom Den Haag. Deze premium kerstboom is gemaakt van een combinatie van PE/PVC kunststof, wat voor een zeer realistische look. Ook zijn er reeds LED lampjes ingebouwd, dat is wel zo handig. De vele tips (takken) zorgen voor een volle kerstboom en geven de kunstkerstboom een natuurlijke uitstraling. Ook is deze kunstkerstboom geliefd in het bedrijfsleven door de brandvertragende behandeling. Door de fris groene kleur, vergelijkbaar met echte kerstbomen, past elke kleur kerstversiering mooi bij deze kunstkerstboom met ingebouwde LED lampjes van maarliefst 400 cm hoog. 

Kunstkerstboom plaatsen

Om deze 400 cm hoge kunstkerstboom Den Haag op te bouwen plaatst u de drie losse onderdelen op elkaar. De bovenkant, het middenstuk en de onderkant worden los geleverd, maar zijn eenvoudig te monteren. Deze onderdelen zijn al voorzien van takken, deze hoeft u er dus niet stuk voor stuk in de plaatsen wat een hoop tijd scheelt. De 9480 takken zijn zo vastgemaakt dat ze gelijk op de goede plaats vallen als u de stam in elkaar zet. U hoeft dan alleen de kleinere takken nog uit te vouwen en uw volle kunstkerstboom is klaar om versierd te worden!

Led verlichting kunstkerstboom

Deze kunstkerstboom is extra eenvoudig op te zetten doordat de LED verlichting er al in gemonteerd is. Het lichtsnoer is netjes verwerkt in de takken en de lampjes zijn evenredig over de boom verdeeld. Hierdoor hoeft u dus niet zelf de verlichting nog in de boom te hangen, wat u een hoop tijd bespaart. De kunstkerstboom Den Haag is uitgerust met energiezuinige warme LED verlichting. Door de warme gele gloed van de lampjes onstaat er een gezellige sfeer, passend bij de decembermaand. Veel van onze klanten kiezen voor deze kunstkerstboom omdat deze zo gemakkelijk op te tuigen is, door de aantrekkelijk prijs, de KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking.

Kunstkerstboom geleverd met opbergdoos

Deze kant-en-klare kunstkerstboom wordt geleverd met uitschuifbare voet, handleiding en handige opbergdoos. Deze bewaardoos maakt het mogelijk om uw kunstkerstboom nadat de kerst voorbij is makkelijk op te slaan op zolder of in de garage. 

Bestel nu deze realistische kunstkerstboom hier voor de beste prijs

Kunstkerstboom versieren

Bent u ook op zoek naar een pakket waarmee u uw kerstboom wilt versieren, met slingers, lampjes en natuurlijk kerstballen? Ook dan bent u bij Gadero aan het juiste ades. Bekijk al onze kerstversiering om uw nieuwe kunstkerstboom mee op te tuigem. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kunstkerstboom Den Haag 4 meterKunstkerstboom met LED lampjes Den Haag Hoogte 400 cm met 9480 takken en 1100 LED lampjes KEMA   |   Volle boom met 9480 tips (takken)   |   Snel op te zetten   |  
€ 729,95 per stuk incl. btw