Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Waar op letten bij kopen kunstkerstboom?

Bij Gadero kunt u een echte kerstboom, houten kerstboom en een A-kwaliteit kunstkerstboom met Led verlichting kopen. Ook hebben wij op deze pagina enkele handige tips op een rij gezet.

Handige tips, waar op letten bij het kopen van een kunstkerstboom?

Ook voor het kopen van een kunstkerstboom hebben wij enkele handige tips voor u op een rij gezet:

  • Let op het aantal tips (takken), hoe meer tips, hoe echter de kerstboom lijkt, vergelijk steeds dezelfde lengtes bomen met elkaar. pas op met websites die het aantal tips niet vermelden!
  • Kunstkerstboom met lampjes of zonder lampjes, indien met verlichting is dit gewone of het populaire en energiezuinige LED verlichting en zoja in welke kleur is de verlichting, wit of geel? Wij hebben uitsluitend kunstbomen met het populaire warm white (gelige) LED licht. Bovendien heeft u bij Gadero uitsluitend slim geschakelde kunstkerstbomen met LED lichtjes, gaat 1 lampjes stuk, dan brandt de rest gewoon door! 
  • De grootte van de kerstboom. Welke grootte past er in uw ruimte? Het mooiste is dat u van het plafond circa 30 cm vrij houdt. Even opgelet. Bij een kunstkerstboom van 3, 4 of 5 meter kost het plaatsen van lampjes uren werk, kies dan dus voor een boom met ingebouwde lampjes. 
  • Let ook op de diameter (breedte), heeft u voldoende plaats voor de boom? indien uw weinig ruimte in huis heeft kunt u ook onze houten kerstbomen overwegen.
  • Kleur, lichtgroen of meer donkergroen, kunstkerstbomen hebben kleurverschil
  • Zit een staander (voet) bij de prijs inbegrepen? Bij Gadero wel en van staal.
  • Wordt een opbergdoos bij de prijs meegeleverd? Bij Gadero standaard van dik karton met handvat.
  • Is de kunstkerstboom CE / KEMA gekeurd voor brandveiligheid? Bij Gadero is dit standaard, aangezien wij veel aan bedrijven en scholen leveren.

Het voordeel van een kunstkerstboom met ingebouwde lampjes is dat u minder tijd kwijt bent bij het optuigen en aftuigen. Ook hoeft u niet meer na te denken over een logische verdeling. Een kunstboom met LED verlichting heeft alleen als nadeel dat als de verlichting defect raakt de hele boom vervangen dient te worden. U kunt echter wel losse kerstboom LEDjes lampjes bij ons nabestellen.

Wilt u trendy topkwaliteit kunstkerstbomen kopen voor de beste prijs, bekijk dan ons aanbod kunstkerstbomen.  Wij hebben uitsluitend nieuwe modellen gefabriceerd van de beste, meeste echte materialen. Combineer het kopen van uw kunstkerstboom met bijvoorbeeld een kleine houten kerstboom. Ook voor grote kunstkerstboom met ingebouwde led lampjes bent u bij ons aan het juiste adres. Voor hardlopers zoals de kunstkerstboom van 3 en 4 meter geldt op is op, dus tijdig bestellen is ons advies. 

Zelf kunstkerstboom 4 meter opzetten - video:

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klus videos ook op ons Youtube kanaal.