Kunstkerstboom Eindhoven met LED verlichting en Dennenappels 360 cm

KEMA

Productnummer: LO69009-360   |   4500 takken   |   Kant en klaar met voet   |   IP44 adaptor, geschikt voor binnen- en buitengebruik.

€ 799,75 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 26,53 p.m. Meer info

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom Eindhoven met LED verlichting en Dennenappels 360 cm

  • Met stevige metalen voet
  • Energiezuinige LED Lampjes (950 stuks)
  • Inclusief Voetschakelaar
  • Levensechte Dennenappels

Kunstkerstboom Eindhoven met LED verlichting en Dennenappels 360 cm

Bestel deze kunstkerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmogen in Vlaanderen.

Wie snel zijn kunstkerstboom wil plaatsen kiest voor de kunstkerstboom Eindhoven met zowel voorgemonteerde trendy LED verlichting als dennenappels. Deze zeer complete kerstkunstboom is 360 cm hoog en beschikt, in tegenstelling tot veel andere kunstkerstbomen, over natuurgetrouwe dennentakken. De kerstboom noemen we een dennenboom, maar het is meestal een spar. Denk daarbij aan de populaire Nordmann of Groene Spar. Met Kunstkerstboom Eindhoven haalt u dus een ware Dennenboom in huis, traditioneel gezien de echte kerstboom. De takken van deze type Eindhoven beschikt dan ook wat langere zachte dunne naalden (borstelnaalden), en wordt net als de echte dennenboom geleverd met van niet echt te onderscheiden Dennenappels.  U houdt van gemak bij het versieren van uw kerstboom? Bestel deze kant en klare, brandwerende kunstboom met LED verlichting en dennenappels nu goedkoop bij Gadero.

LED Verlichting

Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (4500 takken van PVC / PP materiaal) en met de moderne ingebouwde, energiezuinige led lampjes (950 stuks) en voorgemonteerde dennenappels is deze boom echt een aanrader. Het snoer van de led verlichting heeft een lengte van 3 meter lang en is groen van kleur waardoor deze haast niet opvalt. De LED verlichting wordt daarnaast geleverd met een handige voetschakelaar zodat het licht van de kunstboom eenvoudig in en uit te schakelen is. Daarnaast wordt de verlichting geleverd met een IP44 adaptor, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Door de naaldvaste frisse groene takken valt deze kunstkerstboom goed te combineren met elke kleur kerstversiering.

De moderne kunstkerstboom van 360 cm wordt geleverd in 2 opbergdozen en bestaat uit losse onderdelen die eenvoudig op elkaar te plaatsen zijn. Wanneer de onderdelen op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het snel en gelijkmatig uitvouwen van de takken werkt u van de stam van de kunstkerstboom tot aan de top. Deze kunstkerstboom heeft ruim 12 grote dennenappels.

Deze kant en klare kunstkerstboom wordt geleverd met handige, uitschuifbare stalen voet, handleiding en handige bewaardoos. De grote kunstboom van 4.5 meter hoog wordt geleverd met robuuste metalen voet met gaten waardoor deze eenvoudig is te fixeren op de grond of bijvoorbeeld pallet. Voor alle kunstkerstbomen geldt GRATIS bezorging en ook achteraf betalen mogelijk. Deze zeer complete kant en klare kunstboom is populair bij bedrijven. Ontdek het gemak van online kerstbomen bestellen.

Tot slot is deze boom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, voldoen aan KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen en overheden. Deze kunstkerstboom heeft "warm white" led verlichting, dus de nieuwste ledverlichting technologie. 

Deze versierde kerstboom is eigenlijk al direct te gebruiken. Bent u ook op zoek naar een extra pakket waarmee u deze kerstboom wilt versieren, met bijvoorbeeld slingers en natuurlijk kerstballen? Kies uit de kleuren Rood, Goud en Zilver. Wilt u het versierpakket in de kleuren van uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk! Neem hiervoor contact op met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met LED verlichting en Dennenappels Kunstkerstboom Eindhoven met LED verlichting en dennenappelsKunstkerstboom Eindhoven met LED verlichting en Dennenappels 360 cm KEMA   |   4500 takken   |   Kant en klaar met voet   |   IP44 adaptor, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ruim op voorraad
€ 799,75 per stuk incl. btw