#43 Kunstkerstboom opzetten

In aflevering #43 van Gadero TV laten we zien hoe je een kunstkerstboom opzet. In deze video zie je stap voor stap hoe je Kunstkerstboom Amsterdam met LED-verlichting van 4 meter hoog in elkaar zet.

Kerstboom Amsterdam heeft prachtige natuurlijke takken en bevat maar liefst 1100 lampjes. De boom wordt geleverd in drie verschillende dozen, het onderste, middelste en bovenste gedeelte.

Kunstkerstboom Amsterdam opzetten

Eerst wordt de voet gemonteerd. Deze voet moet op een stevige ondergrond gemonteerd worden, bij voorkeur een houten plaat/pallet of eventueel met haringen in de grond. Vervolgens begin je met het onderste deel van de boom en schroef je deze vast met de schroefoogjes.

Ga daarna verder met het middelste deel en de bovenste onderdelen. Zodra deze op elkaar zitten bevestig je alle lichtsnoeren aan elkaar. Je houdt dan twee snoeren over die je bevestigd in de adapters. De laatste stap is het uitvouwen van alle takken. Begin onderaan en vouw alle takken uit tot aan de top. Op deze manier krijg je een prachtige volle boom. Dan rest niks meer dan het versieren van de kerstboom met ballen, slingers en een piek.

Mis nooit meer kerstboom aanbiedingen en kerst trends met Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz
 

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram