Logo Gadero
service

Kunstkerstboom Wassenaar Hoogte 360 cm, diameter 209 cm, 6145 takken +SMART adapter

Productnummer
LO69019-360
Volle boom met 6145 tips (takken)
Snel op te zetten
1450 LED lampjes
grote_kunstkerstboom_natuurgetrouw_wassenaar_1
kunstkerstboom_doos
kunstkerstboom_metalen_voet
pvc_tak_kunstkerstboom_wassenaar_met_verlichting_1
kunstkerstboom_net_echt_kersttrend_2020
stekkers_kunstkerstboom_wassenaar_1
pe_tak_kunstkerstboom_wassenaar_1
stam_kunstkerstboom_wassenaar_1
kunstkerstboom_wassenaar_pe_pvc_takken_1
kunstkerstboom_natuurgetrouw_wassenaar_met_verlichting
Per stuk,vanaf

1.259,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Hoogte
360 cm

Plus- en minpunten

  • Meest natuurgetrouwe kunstkerstboom

  • Snel op- en af te bouwen

  • Met voorgemonteerde LED verlichting

  • Inclusief stevige voet en opbergdoos

  • Bij buiten gebruik extra verankering nodig

Specificaties

Kleur
Groen
Hoogte
360 cm
Diameter
209 cm
Type boom
Kunstkerstboom
Inbegrepen
1450 LED-lampjes

Kunstkerstboom Wassenaar Hoogte 360 cm, diameter 209 cm, 6145 takken +SMART adapter

De kerstboom Wassenaar is zeer populair voor in de woonkamer of op het kantoor. De 6145 takken van deze 360 cm hoge boom zijn namelijk brandvertragend behendeld, wat dit een zeer veilige kunstkerstboom maakt. Bovendien heeft deze kerstboom een zeer luxe uitstraling. Door de combinatie van PE en PVC kunststof ziet u bijna het verschil met een echte kerstboom niet meer. De vele takken van deze kunstkerstboom zorgen voor een volle look en geven het geheel een natuurlijke uitstraling. Deze kunstkerstboom heeft een frisse groene kleur, waar elke kleur kerstversiering mooi mee te combineren is. Naast 360cm is de Wassenaar ook verkrijgbaar in 300 en 450cm.

Kunstkerstboom optuigen

Deze 360 cm hoge kunstkerstboom Wassenaar bestaat uit 3 losse onderdelen: De bovenkant, het middenstuk en de onderkant. Deze onderdelen zijn al uitgerust met takken, deze hoeft u er dus niet los stuk voor stuk in te steken. Dat maakt deze kunstkerstboom snel en eenvoudig op te zetten. U bouwt deze kunstkerstboom op door de losse onderdelen op elkaar te plaatsen. De takken vallen dan gelijk mooi door de schanierconstructie waar ze mee vastgemaakt zijn. U hoeft alleen de kleine takjes nog in de goede vorm te buigen en u heeft een volle kunstkerstboom staan. Inclusief 1450 ingebouwde lampjes!

Extra stevige voet

De stalen voet zorgt voor een extra stabiele basis voor de kunstkerstboom Wassenaar. De voet is met bouten of andere stalen pennen te verankeren in de ondergrond. Kies een methode die het meest geschikt is voor uw ondergrond. Op deze manier is de kunstkerstboom geschikt voor gebruik buitenshuis. Staat de boom op een plek waar veel wind waait, veranker deze dan ook door middel van staalkabels. Wordt er wind harder dan windkracht 5 verwacht, breek de boom dan tijdelijk af, of leg deze op zijn kant.

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

Kunstkerstboom met verlichting

Een kunstkerstboom die niet van echt te onderscheiden is? Dat is deze 360 cm hoge kunstkerstboom Wassenaar. Door de combinatie van PE/PVC kunststof en de onregelmatige structuur van de takken lijkt deze kunstkerstboom net echt. Het verschil is dat u de verlichting er niet zelf in hoeft te hangen, het lichtsnoer is namelijk al in de boom gemonteerd en netjes over de takken verdeeld. Zo bent u verlost van het tijdrovende klusje om de verlichting in de kunstkerstboom te hangen. De energiezuinige LED verlichting geeft warm licht en zorgt voor een gezellige sfeer. Deze kunstkerstboom hoort bij onze hardlopers in het kerstseizoen door het gemak van optuigen, de aantrekkelijke prijs, de KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking.

Kunstkerstboom met afstandsbediening

Uw kunstkerstboom Wassenaar wordt geleverd met voorgemonteerde LED verlichting en smart adapter. De LED verlichting bestuurt u eenvoudig via een app. Download hiervoor de kunstkerstboom verlichting app door de QR code te scannen met uw telefoon of tablet. Deze code vindt u op zowel de doos als de adapter. De adapter steekt u in het stopcontact en koppel de stekkers zoals aangegeven. Vervolgens koppelt u de app met de kunstkerstboom via bluetooth.

In de app past u eenvoudig verschillende opties aan, bijvoorbeeld hoe hard of zacht de lampjes aan gaan of een fonkelfunctie. Ook is het mogelijk een timer in te stellen. Gebruikt u liever geen app? Geen probleem, ook op de adapter zit een knop waarmee u een aantal opties kunt gebruiken.

Kunstkerstboom inclusief opbergdoos

Deze kant-en-klare kunstkerstboom wordt geleverd met uitschuifbare voet, handleiding en handige opbergdoos. Deze bewaardoos maakt het mogelijk om uw kunstkerstboom nadat de kerst voorbij is makkelijk op te slaan op zolder of in de garage.

De meegeleverde opbergdozen houdt het doorgaans maar een paar jaar vol. Nu heeft u de mogelijkheid om stevige opbergtassen mee te bestellen. Deze tassen worden afgesloten met een rits en hebben 2 hengels. Zo bergt u eenvoudig uw kunstkerstboom op. Bestelt u deze tassen mee, dan ontvangt u bij de kunstkerstboom Wassenaar 360 cm 2 grote tassen (120x49 cm) en 1 gewone tas (120x43 cm).

Veilige kerstboom

U zoekt een veilige kerstboom, dat snappen wij, of dit nu brandveilig of op een andere manier is. De kunstkerstbomen die u bij Gadero koopt voldoen aan de strenge veiligheidseisen, ze vallen onder de zogenoemde NEN-EN 71-2 norm. Wat inhoudt dat de boom onder meer getest is op mechanische en fysische eigenschapen en brandbaarheid. De kerstboom is brandvertragend en veilig voor gebruik met kinderen. Op aanvraag leveren wij u het technische rapport aan via de mail. Daarnaast zijn de elektrische delen KEMA gekeurd en hebben een CE markering.

  • Brandvertragende kerstboom

  • Extra grote stevige stalen voet

  • Voldoet aan de NEN-EN 71-2 norm

Kunstkerstboom versieren

Wanneer u een kerstboom koopt voor uw bedrijf wilt u niet te lang bezig zijn met de versiering. Gadero biedt de oplossing! Bestel een 150-delig compleet pakket mee, u kiest uit de kleuren rood, goud of zilver (combineren is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden). En wij leveren een compleet pakket met onbreekbare kerstballen, decoraties, sneeuwvlokken en ophanghaakjes. Dit pakket is speciaal voor een kunstkerstboom van 360 cm hoogte. Met de meegeleverde opbergdozen bergt u de kerstversiering netjes op. Voor een kerstboom van dit formaat hebben we kerstballen uitgezocht in 10 en 12 cm doorsnede. Deze kerstboomversiering maakt een statement en is onmisbaar bij de kerstboom Wassenaar.

Gadero biedt een breed assortiment aan, zowel 300cm kunstkersbomen als 400cm kunstkerstbomen .