L Hoekelement Beton Antraciet Zwart 40 x 40 x 40 cm UITLOPEND ARTIKEL

Productnummer: EX70214-H-Zwart Robuuste L - hoekelementen   |   Ook L - elementen

UITLOPEND ARTIKEL Levertijd 1-9 werkdagen

€ 58,95 per stuk
Delen via WhatsApp

L Hoekelement Beton Antraciet Zwart 40 x 40 x 40 cm UITLOPEND ARTIKEL

De multifunctionele L-elementen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De elementen zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kunnen ze worden gebruikt om verhoogde borders op hun plaats te houden. Ook kunt u de L-elementen met L-hoekelementen combineren en zo een stevige en ruime plantenbak creëren.

De L-elementen zijn verkrijgbaar in standaard vorm en hoek vorm, in de kleuren zwart en grijs. Ook zijn er grotere L-elementen beschikbaar in onze webshop.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit L-elementen tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Is dit niet het muurelement dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
L-hoekelementen Zwart Excluton 40 x 40 x 40 cm L Hoekelement Beton Antraciet Zwart 40 x 40 x 40 cm UITLOPEND ARTIKEL Robuuste L - hoekelementen   |   Ook L - elementen
€ 58,95 per stuk incl. btw