Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Lamel duoplank vloeren Fesca met eiken houten toplaag.

Een nieuwe houten vloer kopen doet u natuurlijk bij Gadero! Door onze jarenlang ervaring en kennis op het gebied van eiken parket vloeren hebben wij nu onze eigen huismerk Fesca. Uiteraad beschikt onze lamel parket of visgraat parket vloeren over hoge kwaliteit eisen die u van Gadero bent gewend. Met de Europese Eiken toplaag van de Fesca parket vloeren wordt de kwaliteit extra bevestigd. De toplaag is bevestig op meerder lagen berken multiplex voor een werkingsarme resultaat. De fesca vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming bij een verlijmde plaatsing en beschikken over 10 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u de vloer zwevend gaat plaatsen is het belangrijk dat u een geschikte ondervloer gebruikt. 

Bij een minimale afname van 10m2 worden de Fesca parkt vloer snel en gratis bij u thuisbezorgd! De Fesca eiken vloeren beschikken over een Rustiek ABC of Rustiek A houtsortering. De houten vloeren zijn al bewerkt met een olie van top kwaliteit. Om te verzorgen dat uw niewe Fesca eiken lamel vloer zijn kleur behoud, raden wij u aan om de vloer te onderhouden met een daarvoor geschikt onderhoudsolie. Ook voor advies voor het onderhouden van houten vloeren kunt u bij ons terecht.  

De meeste Fesca lamel parket vloeren zijn al kant en klaar en ruim op voorraad, hierdoor is het mogelijk om de vloeren snel te bezorgen. De gemiddelde levertermijn is 5 werkdagen, enkele vloeren zijn zelfs binnen 48 uur leverbaar!! Wilt u weten hoe u zelf een houten vloer plaats? Wij helpen u graag met klustips en advies over het zelf leggen van een lamel parket vloer. Maak u bestelling compleet met bijbehorende producten voor houten parket vloeren. De houten vloeren van Fesca betreft vaak voorraad producten. Dankzij de grote producties kunnen wij uw scherp geprijste Budget Parket vloeren bestellen! Het is mogelijk om gebruik te maken van onze profesionele legservice voor een lamel parket vloer. Met onze legservice wordt u nieuwe vloer vakkundig gelegd door een ervaren parketteur(s). 

Wilt u eerst een Fesca parket vloer in het echt zien? Bestel een proefmonster of kom dan, voorkeur op afspraak, langs bij onze showroom te Breukelen. Heeft u vragen over een van de Fesca eiken lamel vloeren? Neem gerust contact met ons op!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode