Laminaat leg tips en instructies leggen

Gaat u dit laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-StepMeister en Floer laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklasse's:

AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik
AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik
AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Bij Gadero koopt u hoogwaardig eiken laminaat van topmerken als Quick Step en Floer. Deze bruine laminaat planken met eiken look zijn levens echt en in vele soorten verkrijgbaar. Kies voor een fraai Quick Step donkerbruin eiken laminaat met een duurzame slijtlaag. Door deze slijtlaag gaan de creo, classic, elite, eligna en impressive series tot wel 10 x langer mee dan het gemiddelde laminaat verkrijgbaar bij de plaatselijke bouwmarkt. Het Quick Step laminaat is daarnaast ook nog eens waterbestendig tot aan de voeg! 

Met de robuust eiken bruin vloeren van het A-merk Floer biedt Gadero een goedkoop alternatief aan. De kwaliteit is echter gelijk aan de goedkopere Quick Step series. Alle eiken hout laminaat vloeren met een bruine kleur zijn voorzien van makkelijke klik-verbindingen zodat u de vloer snel kunt plaatsen. Kijk tussen de laminaat accessoires of bij de leginstructies naar de benodigde materialen voor het bevestigen van deze eiken bruin laminaat vloeren. Laat u deze eiken vloer liever leggen door een proffesional? Bekijk dan eens onze legservice voor laminaat. Met deze legexperts bent u zeker van het behoudt van uw garantie op de Floer of Quick Step laminaat vloer met bruine eiken hout look.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u