Filters:

 • Behandeling
 • V-groef
 • Kleur
 • Lengte
 • Breedte
 • Dikte
 • Merk

Extra breed laminaat - Landhuis Laminaat vloeren

Laminaat laten leggen legserviceGRATIS BEZORGING - Bent u op zoek naar een brede laminaat vloer van een hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan onze extra brede laminaat vloeren met garanties tot wel 25 jaar! Breed laminaat geeft uw woonruimte net dat beetje extra luxe. Daarnaast zijn er ook brede laminaat planken een 2 V-groef aan de langezijde. Dit zorgt ervoor dat de breedte van de planken worden benadrukt en een ruimtelijk effect onstaat. Beautifloor is een van de vloeren merken met brede laminaat planken van maar liefst 24,4 cm. Niet breed genoeg? De Landhuis Laminaat vloeren van het Nederlandse merk Floer is 32,8 cm! Het Landhuis Laminaat heeft een prachtig rustieke boerderij vloer uitsraling. Of ontdek de Majestic laminaat serie van het Belgische merk Quick Step. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van laminaat. Bij laminaatspecialist Gadero worden alle brede laminaat vloeren gratis thuisbezorgd in heel Nederland en België. Naast extra breed laminaat is er ook visgraat laminaat variant. 

Extra breed Laminaat vloeren in het echt bekijken?

Wilt u laminaat vloeren in het echt bekijken? Dat kan bij voor alle Floer breed laminaat vloeren bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit. 

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

 

 

Ontdek het Floer Landhuis Laminaat:

 

We hebben de breedste laminaat planken van verscheidene A-kwaliteit vloeren merken op deze pagina gezet. De robuuste extra brede planken geven een luxe landelijke uitstraling aan uw woonruimte. Daarnaast hebben het brede laminaat ook nog eens voelbare houtstructuur in de toplaag. De laminaat  planken zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Lees ook onze blog voor meer voordelen van extra breed laminaat! Bekijk ook onze 8 tips voor het schoonmaken van een laminaatvloer, om uw nieuwe vloer zo lang mogelijk mooi te houden.Laminaat laten leggen legservice

Gaat u dit extra brede laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat of bekijk de video hieronder.

Quickstep laminaat XL

De Majestic laminaat serie van het Belgische merk Quick-Step bestaat uit extra breed laminaat van 24 cm met een plank lengte van maar liefst 205 cm. Met deze robuuste laminaat planken biedt Quick Step u de mogelijkheid een luxueuse parket vloer na te bootsen. Een eiken parket vloer met het gemak van het waterdichte Quick Step Majestic extra breed laminaat!

Opvallen met Floer Laminaat

Met het Floer Landhuis Laminaat haalt u een prominente vloer in huis! De Floer Landhuis Laminaat vloeren zijn zeer populair vanwege de buitengewone breedte van 32 cm. Daarnaast bestaat de Landhuis extra breed Laminaat vloeren collectie uit prachtige eiken kleuren. Het super brede laminaat heef een 2- of 4 V-groef. De 2-V zit aan de lange zijdes, waardoor het lijkt alsof de planken eindeloos doorgaat. Met een 4-groef worden de bijzondere afmeting van elke brede laminaat benadrukt in de vloer. Hierdoor heeft de laminaat vloer een luxueus uitstraling. Bekijk de video’s hieronder en ontdek twee van de brede en rustieke laminaat vloeren van Floer. 

 
 

 

Bent u op zoek naar een vloer die net iets anders is? Floer heeft namelijk unieke laminaat vloeren collecties. Naast dat de laminaat vloeren extra breed zijn. Zo heeft het Sloophout Laminaat een retro en vintage look met een verouderde en gebruikte charisma. Daarnaast heeft het laminaat een 4 V-groef, die de laminaat planken benadrukt in de vloer.  Ook de Steden Laminaat vloeren collectie is voorzien van een 4 V-groef. Daarnaast heeft het laminaat een coating waardoor de laminaat vloer tot 4 uur lang waterbestendig is, ook in de groef!

Kwalitatief vloer van Beautifloor

De Beautifloor Henegouwen Laminaat vloeren zijn van A-kwaliteit. Het brede laminaat heeft namelijk een coating tegen slijtage. Waardoor de brede planken goed bestand zijn tegen krassen. Dit is ook een van de redenen waarom u 20 jaar garantie krijgt bij het aankoop van de extra brede laminaat vloer.

 

 

Welke laminaatvloer is het breedst? 
De breedste Laminaat vloeren beschikbaar in ons assortiment zijn de Floer Landhuis Laminaat Vloeren. Deze vloeren hebben namelijk een lengte van 128,8 cm en een breedte van maar liefst 32.8 cm!

In welke legrichting kan het extra breed laminaat worden geplaatst?
Het laminaat kan zowel in de breedte als in de lengte worden geplaatst. Voor het bepalen van de legrichting is het lichtinval en kamerindeling erg belangrijk. Door de vloer in de lengte te plaatsen langs de breedste wand in de ruimte creëert dit optisch een grote ruimte. Lees daarnaast gerust de stappen door voor het plaatsen van een laminaat vloer!

Met hoeveel snijverlies dien je rekening te houden bij een XL Laminaat? 
Voor de laminaatvloeren adviseren wij rekening te houden met een snijverlies van ongeveer 7-10%

Wat zijn de verschillende laminaat gebruiksklassen?
De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick Step en Floer laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklasse's:

 • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
 • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
 • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
 • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik
 • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik
 • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode