Laminaat laten leggen legserviceGRATIS BEZORGING - Bent u op zoek naar een brede laminaat vloer van een hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan onze extra brede laminaat vloeren met garanties tot wel 25 jaar! Breed laminaat geeft uw woonruimte net dat beetje extra luxe. Zo bent u met de 32 cm brede Landhuis laminaat vloeren het Nederlandse merk Floer verzekerd van een prachtig rustieke boerderij vloer. Of ontdek de Majestic laminaat serie van het Belgische merk Quick-Step. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. We helpen u graag op weg met instructies voor het installeren van laminaat. Bij laminaatspecialist Gadero worden alle brede laminaat vloeren gratis thuisbezorgd in heel Nederland en België. Ook verkrijgbaar in visgraat laminaat variant. 

Extra breed Laminaat vloeren in het echt bekijken?

Wilt u laminaat vloeren in het echt bekijken? Dat kan bij voor alle Floer breedlaminaat vloeren bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit. 

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ontdek het Floer Landhuis Laminaat:

De robuuste extra brede planken geven een luxe landelijke uitstraling aan uw woonruimte. Wij bieden u veel keuze in designs van deze brede laminaat vloeren. De voelbare houtstructuren in de toplaag van het laminaat maken deze planken nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Lees ook onze blog voor meer voordelen van extra breed laminaat! Bekijk ook onze 8 tips voor het schoonmaken van een laminaatvloer, om uw nieuwe vloer zo lang mogelijk mooi te houden.

Laminaat laten leggen legservice

Gaat u dit extra brede laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick Step, Floer en Meister laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklasse's:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik
  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik
  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Quickstep laminaat XL

De Majestic laminaat serie van het Belgische merk Quick-Step bestaat uit extra breed laminaat van 24 cm met een plank lengte van maar liefst 205 cm. Met deze robuuste laminaat planken biedt Quick Step u de mogelijkheid een luxueuse parket vloer na te bootsen. Een eiken parket vloer met het gemak van het waterdichte Quick Step Majestic pro laminaat!

Op zoek naar meer informatie over het Quick Step Majestic laminaat? Lees hier meer over deze extra brede en waterdichte laminaat vloeren.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode