Legservice Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten

Productnummer: FL95007-LLOP Laat uw laminaat vloer compleet, snel en vakkundig leggen

  • Inclusief het leggen van ondervloer en plakplinten
  • Jarenlange ervaring op het gebied van laminaat
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Geen verrassingen, kant-en-klaar opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd

Met de Gadero Laminaat en Click PVC legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale vloer wordt gelegd. U hoeft alleen de benodigde aantallen laminaat of click PVC, ondervloer en plakplinten te bestellen. De vakkundige laminaat en click Vinyl leg-specialisten zorgen voor een professioneel resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Onze laminaat en click Vinyl/PVC legservice bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring in het leggen van verschillende typen vloeren. Zo bent u zeker van het behoudt van de fabrieks garantie. De Gadero vloeren leggers zorgen bovendien ook voor het leggen van de ondervloer en het bevestigen van de bijbehorende plak plinten. De laminaat legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze laminaat vloeren. De minimale afnamehoeveelheid is 30 m2.

De Gadero Laminaat en Click PVC vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de laminaat vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de Laminaat vloer met u inplannen. 

€ 14,95 € 12,95 Per m2
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Ik heb een granieten vloer met vloerverwarming. Kan hierop rechtstreeks een laminaatvloer worden gelegd?

Een laminaatvloer heeft altijd een ondervloer nodig, geschikt voor vloerverwarming.

Daarnaast moet de ondergrond vlak en egaal zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de platen ondervloer nog enkele (kleine) oneffenheden opvangen.

Mochten de oneffenheden groter zijn dan 3 mm, dan zult u eerst moeten egaliseren voor u het laminaat kan leggen. Ook bij een volledig egale ondervloer is nog steeds een ondervloer, geschikt voor vloerverwarming, nodig!

 

Wij hebben een grindvloer waar wij laminaat over willen laten leggen? Is dit mogelijk? De ruimte tussen de vloer en de deur is 1 centimeter. Is dit voldoende ruimte? De deuren kun je niet verhogen of een stuk afhalen.

Dit hangt sterk af van de oneffenheden in de grindvloer. We raden over het algemeen aan bij dit type vloeren de vloerplaten te gebruiken. Bij een ondervloer op rol (2 a 3 mm dik) onstaat de kans het grind door de ondervloer in het laminaat drukt. 

Echter zijn de ondervloerplaten 5,5 mm dik en in combinatie met een laminaatvloer (vanaf 7 mm dikte) zal u dan waarschijnlijk boven de deur uitkomen. Helaas hebben we geen andere mogelijkheden beschikbaar. 

U kunt ons altijd een aantal foto's mailen van de grindvloer. Waarna wij kunnen beoordelen of een ondervloer op rol voldoende zal zijn. 

Kan laminaat over vinyl gelegd worden

Wanneer de vinyl vloer vlak is en een ondervloer op het vinyl wordt geplaatst kan het laminaat over het vinyl worden gelegd.

Onze verschillende ondervloeren voor laminaat vindt u hier: https://gadero.nl/ondervloeren/.

Mag men laminaatvloer leggen op bestaande parket?

Wanneer de parketvloer geen oneffenheden vertoont kan het laminaat hier op worden gelegd. Gebruik hierbij altijd de juiste ondervloer: https://gadero.nl/ondervloeren/

Wij hebben een bestaande achterkamer parket vloer en willen de nieuwe voorkamervloer laten aansluiten. Kan iemand komen kijken en een offerte uitbrengen?

Dit is zeker mogelijk. Ik zou u in dit geval willen vragen om het huisbezoek formulier in te vullen. Dit kunt u hier doen: Huisbezoek aanvragen.

Vervolgens zal 1 van onze vloeradviseurs een afspraak met u maken. Tijdens het huisbezoek kan onze adviseur u voorzien van advies en een passende offerte.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Laminaat leggen Gadero Klus plinten ondervloerLegservice Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten Laat uw laminaat vloer compleet, snel en vakkundig leggen Ruim op voorraad
€ 14,95 € 12,95 Per m2 incl. btw

Andere mogelijke vloeren