Floer - Laminaat Reiniger 1000 ml

Productnummer: FL95004-LR Onderhoudsproduct voor uw laminaat vloer

€ 13,75 Per 1000 ml incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer - Laminaat Reiniger 1000 ml

  • Streeploos & Vetvrij
  • Geschikt voor iedere laminaat vloer

Floer - Laminaat Reiniger 1000 ml

Om op de juiste manier uw vloer schoon te maken heeft het merk Floer verschillende onderhoudsproducten ontwikkeld. De laminaat reiniger met een inhoud van 1000 ml per fles is zeer geschikt voor iedere laminaat vloer. Dankzij het gebruik van de laminaat reiniger zorgt u voor een streeploze en vetvrije vloer. Daarnaast biedt het product extra bescherming van de toplaag.

Volg de dosering op het onderhoudsartikel voor laminaat vloeren. In combinatie met een licht vochtige dweil en een emmer water met lauw tot koud water kunt u vervolgens de vloer goed schoonmaken. De laminaatreiniger heeft een inhoud van 1 L en heeft een frisse geparfumeerde geur.

Bent u op zoek naar een andere andere accessoires voor laminaat vloeren of zoekt u een onderhoudsmiddel voor een andere type vloer? Bekijk alle schoonmaak artikelen voor vloeren. Hierdoor heeft u alles wat u nodig hebt voor uw vloer!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero Floer Laminaat reiniger onderhoudsproduct laminaat vloeren Floer - Laminaat Reiniger 1000 ml Onderhoudsproduct voor uw laminaat vloer Op voorraad
€ 13,75 Per 1000 ml incl. BTW