Ontdek ook ons populaire extra breed laminaat en trendy visgraat laminaat vloeren aanbod met klik verbinding voor doe het zelf klussen. Bij vloerenshop Gadero koopt u laminaat voor een aantrekkelijke prijs zonder dat u inlevert op de kwaliteit (hetgeen vaak bij de bouwmarkt het geval is met slecht in elkaar te klikken laminaatvloeren).

Kwaliteitsklasse

De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-StepMeister en Floer laminaat kan worden ingedeeld in de volgende laminaat gebruiksklasse's:

Zelf laminaat leggen Tips en Instructies

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik
  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik
  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Retro, vintage en unieke designs blijven altijd zeer populair. Dit komt voornamelijk omdat u met een dergelijke vloer de ruimte waarin het laminaat geplaatst wordt een persoonlijke touch kunt geven. Houdt u van eigentijds, exentriek en uniek? Dan is deze laminaat serie echt iets voor u! De mogelijkheden zijn groot en de vloeren zijn ook nog eens gemakkelijk zelfstandig te leggen.

Het leggemak van dit laminaat wordt veroorzaakt doordat alle A-merken die wij aanbieden zijn voorzien van uitstekende klik-verbindingen. Het verwerken van deze laminaat planken tot een prachtige sloophout vloer wordt zo wel heel eenvoudig.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u