Logo Gadero
service

Sloophout Laminaat

GRATIS BEZORGING - Bent u op zoek naar een vintage, retro of verouderde laminaat vloer? Dan bent u bij Gadero aan het juiste adres. Deze laminaat vloeren hebben authentieke designs gecombineerd met gemakkelijke bevestigingssystemen en een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de laminaat vloeren van A-merken als Quick Step, Floer, Fesca, MeisterLet op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De unieke sloophout laminaat vloeren combineren zowel vintage, klassieke en retro designs met een moderne uitstraling. Een sloophout vloer geeft uw woonruimte of kantoorpand net iets extra's. De hout designs van het laminaat zorgen ervoor dat het niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Kwaliteitsklasse

De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-StepMeister en Floer laminaat kan worden ingedeeld in de volgende laminaat gebruiksklasse's:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik

  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik

  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik

  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Retro, vintage en unieke designs blijven altijd zeer populair. Dit komt voornamelijk omdat u met een dergelijke vloer de ruimte waarin het laminaat geplaatst wordt een persoonlijke touch kunt geven. Houdt u van eigentijds, excentriek en uniek? Dan is deze laminaat serie echt iets voor u! De mogelijkheden zijn groot en de vloeren zijn ook nog eens gemakkelijk zelfstandig te leggen.

Het leggemak van dit laminaat wordt veroorzaakt doordat alle A-merken die wij aanbieden zijn voorzien van uitstekende klik-verbindingen. Het verwerken van deze laminaat planken tot een prachtige sloophout vloer wordt zo wel heel eenvoudig.

Toch iets anders?

Of gaat u toch liever voor licht wit of licht grijs laminaat. Ook dit hebben wij! Kijk eens naar White Wash Laminaat vloeren collectie. Liever een tegel vloer met laminaat eigenschappen? Gadero heeft in de Laminaat Tegel collectie verschillende topkwaliteit vloeren merken.

Het maakt bijna niet uit voor welke laminaat vloer u gaat. De vloer is pas compleet met de laminaat accessoires. Neem bijvoorbeeld de ondervloer van Floer. Het A-kwaliteit vloeren merk heeft voor de vloerverwarming de Geruisloos Laminaat Ondervloer ontwikkeld. De vloerverwarming Ondervloer heeft een zeer lage warmteweerstand van 0,04 m2K/W. Hierdoor laat de ondervloer de meeste warmte van de vloerverwarming door. Daarnaast neemt de Laminaat Ondervloer het contactgeluid af met 10 dB. Dit is ook de reden waarom de Geruisloos Ondervloer een TÜV-certificaat heeft gekregen. Bekijk ook eens onze pagina met tips voor het berekenen van materialen en leggen van de vloer. 

De productprijs die u ziet op de site is per aantal vierkante meters. Zo heeft u niet te maken met ingewikkelde pak eenheden en ontvangt u gewoon het bestelde aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd! 

Ontdek ook ons populaire extra breed laminaat en trendy visgraat laminaat vloeren aanbod met klik verbinding voor doe het zelf klussen. Bij vloerenshop Gadero koopt u laminaat voor een aantrekkelijke prijs zonder dat u inlevert op de kwaliteit (hetgeen vaak bij de bouwmarkt het geval is met slecht in elkaar te klikken laminaatvloeren).