Filters:

 • Behandeling
 • Kleur
 • Lengte
 • Breedte
 • Dikte
 • Merk

Tegel Laminaat

Laminaat laten leggen legserviceGRATIS BEZORGING - Hier vindt u alle laminaat vloeren met een tegel look van top vloeren merk Quick Step, Floer, Meister. Met deze tegellaminaat vloerdelen haalt u een fraaie tegelvloer in huis met alle voordelen van een laminaat vloer. Waar u bij een echte tegel vloer vaak een specialist nodig heeft voor de verwerking van de tegels, kunt u hier zelf met de eenvoudige laminaat click-systemen de vloertegels leggen. Daarnaast hebben deze moderne 60x60 cm laminaat tegels alle nodige bewerkingen gehad waardoor ze qua duurzaamheid en krasbestendigheid niet onderdoen voor een echte tegel. Bovendien hoeft u niet te vrezen voor scheuren in tegels of vlekken die bij tegels omhoog komen in de oppervlaktestructuur. Deze tegellaminaat vloeren zijn bovendien allen voorzien van laminaatgebruiksklasse 32 en u krijgt bij aankoop een garantie van 25 jaar op deze luxe tegels.

Bestel altijd 10% extra tegels om snijverlies op te vangen. We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van laminaat. Wilt u liever geen tegellaminaat? Ontdek ook onze trendy visgraat laminaat en stoere extra breed laminaat in allerlei kleuren. 

Bij laminaat specialist Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd! Let op!: voor losse order geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Vloertegels, ook verkrijgbaar in PVC

Laminaat laten leggen legserviceWilt u kunststof tegels gebruiken voor uw kantoor of hal waar veel mensen lopen? Overweeg dan ook onze pvc tegels vloeren, deze zijn net even duurzamer en sterker dan laminaat tegels. Om die reden veel gelegd als kantoorvloer en andere "licht" zakelijke omgevingen.

Laminaat tegels leggen

Gaat u deze trendy 60x60 cm Laminaattegels zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-StepMeister en Floer laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklasse's:

 • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
 • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
 • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
 • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik / intensief particulier gebruik
 • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik / intensief particulier gebruik
 • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik / intensief particulier gebruik

Een prachtige tegelvloer zelf leggen met het gemak van een laminaat vloer? Met de tegels van topmerken als Quick Step en Meister wordt dit zeer eenvoudig. Zo bent u voor de verwerking alleen de gereedschappen nodig die u bij het leggen van een laminaatvloer gebruikt. Denk hier aan een stootblok, afstandhouders en een ondervloer. U vindt deze accessoires in de categorie laminaat accessoires

Ontdek ook onze cementtegels, vloertegels en wandtegels voor keuken, wc en badkamer. Of ontdek onze terrastegels van beton of keramiek.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode