Logo Gadero
service

Laminaat vloeren

Alle laminaatvloeren in 4 WERKDAGEN GRATIS aan huis geleverd (minimale ordergrootte 10 m2) - Bekijk onze A-kwaliteit laminaat vloeren van topmerken als Quickstep, Meister en Floer. Kies uit Natuurlijk Eiken Hout, White Wash & Grey Wash designs of de Tegelvloer variant in steenkleur inclusief alle bijbehorende accessoires.

Zoekt u gemak? Zie onze laminaat All-In pakketten met bijbehorende ondervloer en plint. Ontdek het zorgvuldig geselecteerde assortiment hoogwaardige laminaat vloeren bij laminaatspecialist Gadero. Deze kunststof laminaat vloerplanken zijn geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamer, kantoor, gang als de keuken. 

Wij bezorgen hoogwaardige laminaatvloeren, van extra breed laminaat tot visgraat laminaat vloeren, overal in Nederland en België, onder voor u gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Laminaatvloeren in het echt bekijken?

Wilt u laminaat vloeren in het echt bekijken? Dat kan bij voor alle Floer kliklaminaat vloeren in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's). 

Wat zijn de verschillen tussen laminaat vloer en PVC vloer?

Kunt u niet kiezen tussen laminaat vloer en PVC vloer? Laminaat vloeren zijn qua prijs goedkoper dan PVC vloeren en veel gemakkelijker zelf te leggen. PVC kunststof vloeren voelen zachter aan en zijn geluidsdempend. Lees op onze blog over de voordelen van PVC vloeren of bekijk de video hieronder. Het van eigen bodem vloeren merk Floer helpt u door uit te leggen wat de verschillen zijn tussen laminaat vloer en PVC vloer.

A-kwaliteit gegarandeerd met top laminaat merken.

Alle uiterst krasbestendige laminaat vloeren van bekende A-merken als Quick Step, Meister en Floer aangeboden bij Gadero hebben klasse AC 31 of hoger. Dit betekent dat het laminaat geschikt is voor elke ruimte en zelfs commercieel kan worden toegepast. Zo bent u bij aankoop van uw laminaat vloer verzekerd van jaren lang plezier van uw vloer. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen.

Zelf laminaat leggen of liever gebruik maken van professionele Legservice? Het kan allemaal bij laminaatspecialist Gadero. Daarnaast gebruiken we geen prijs verhogende pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters! Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodige aantal vierkante meter voor uw vloer berekent

Laminaat leggen is eenvoudig dankzij het soepel kliksysteem

Alle Gadero laminaat vloeren zijn voorzien van eenvoudige en hoogwaardige click bevestigingsystemen waardoor het leggen zeer eenvoudig wordt. Dit in combinatie met de maatvastheid van deze vloeren zorgt ervoor dat de laminaat planken mooi aansluiten. Bent u van plan het laminaat zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Kortom, kliklaminaat is ideaal voor de doe het zelf legger, te meer wij niet werken met B-merk kliksystemen. Leg zelf uw laminaatvloer in de woonkamer, slaapkamer, hal of op kantoor aan de hand van bovenstaande legtips inclusief handige video. 

De A-merk laminaat vloeren zijn, met bijvoorbeeld de Uniclic verbindingen, zeer eenvoudig te leggen. Dankzij dit klik systeem bevestigt u de maatvaste laminaat planken makkelijk op 2 tot 3 verschillende manieren. Het gemak bij het leggen van een Floer, Meister of Quick-Step laminaat zorgt voor een vloer die prettig, snel en strak is te leggen. Bovendien bent u zeker van een verzegeld vloeroppervlak. Dus geen vuil en bacteriën tussen het laminaat.

Twijfelt u nu nog tussen klik laminaat of klik pvc? Lees dan ook onze blog over de verschillen tussen klik pvc en laminaat.

Krasbestendige vloeren!

Laminaat is al jarenlang de meest voorkomende vorm van eiken hout vervangende vloerbedekking. Met de laminaat vloeren van Quick-StepFloer en Meister bent u zeker van een laminaatvloer met een ijzersterke structuur. De verschillende merken zijn allen voorzien van een keiharde slijtlaag waardoor het laminaat minder krasgevoelig is dan het gemiddelde laminaat. Zo bent u zeker van een duurzame vloer die jaren meegaat en dus ook voorzien is van jarenlange garanties. Het A-merk laminaat uit het assortiment van vloerenwinkel Gadero is ook geschikt voor licht tot zwaar commercieel gebruik.

Uw nieuwe vloer houdt u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk mooi. Bekijk daarom ook onze 8 tips voor het schoonmaken van een laminaatvloer.

De kwaliteit van laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende klasse's:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik

  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik

  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik

  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Meer weten? Lees dan ook onze blog waarin we uitleggen wat de verschillende gebruiksklasse van laminaat inhouden. 

Waterbestendig laminaat

Zoekt u een laminaat voor in de badkamer? Met het Quick Step Impressive Laminaat en Majestic Laminaat bieden we u de perfecte oplossing. Zelfs de voeg van dit laminaat is waterdicht! Door een speciale coating blijft vocht zowel op de plank als bij de v-groef liggen op de vloer. Dus goed geschikt voor vochtige ruimte's. Let op, het QuickStep Impressive en Majestic laminaat is geschikt voor gebruik in vochtige ruimte's, niet als vloer in het douche gedeelte zelf. 

Voor alle vloeren is het van belang dat u ze eerst laat wennen aan het klimaat van de ruimte waar u de vloer gaat leggen. Lees het blog Waarom moet een vloer acclimatiseren voor meer informatie.

Visgraat laminaat 

Het populaire visgraat patroon is ook beschikbaar in laminaat. Zo leg je deze vloer eenvoudig zelf! Floer biedt een leuke collectie Visgraat Laminaat vloeren met 35 jaar garantie. Dankzij de handige Fastclick verbinding en starterskit is deze laminaat vloer zeer makkelijk te leggen voor de doe-het-zelf'er.

Extra breed laminaat

Bij Gadero hebben we laminaat vloeren met ongekende breedtes. De Beautifloor Henegouwen Laminaat vloeren zijn bijvoorbeeld maar liefst 24,4 cm breed. Maar dat is niet onze breedste laminaat vloeren. We hebben namelijk ook extra brede laminaat vloeren van de bekende vloeren merken Floer en Quick Step. Deze XL laminaat vloeren zijn 32 cm breed!! Bekijk onze video waar we tips geven over deze extra breed laminaat vloeren.