Laminaat Vloeren

Laminaat Vloeren - Wit & Grijs Eiken Hout - Quick Step Meister

Alle laminaatvloeren BINNEN 4 WERKDAGEN GRATIS aan huis geleverd (minimale ordergrootte 10 m2) - Bekijk onze A-kwaliteit laminaat vloeren in natuurlijk Eiken Hout, White Wash & Grey Wash designs, stenen Tegel ontwerpen of alle bijbehorende accessoires. Zoekt u gemak? Zie onze laminaat All-In pakketten met bijbehorende ondervloer en plint. Ontdek het zorgvuldig geselecteerde assortiment hoogwaardige laminaat vloeren bij laminaatspecialist Gadero. Deze kunststof vloerplanken zijn geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamer, gang als de keuken.

A-kwaliteit gegarandeerd met top laminaat merken.

Alle uiterst krasbestendige laminaat vloerplanken van bekende A-merken als Quick-StepFloer en Meister aangeboden bij Gadero hebben klasse AC 31 of hoger. Dit betekent dat het laminaat geschikt is voor elke ruimte en zelfs commercieel kan worden toegepast. Zo bent u bij aankoop van uw laminaat vloer verzekerd van jaren lang plezier van uw vloer. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. Bekijk hier Leginstructies of de Legservice voor het laten leggen van uw laminaat vloer. Bij Laminaatspecialist Gadero gebruiken we geen prijs verhogende pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters!

Laminaat leggen? 

Alle Gadero laminaat vloeren zijn voorzien van eenvoudige en hoogwaardige click bevestigingsystemen waardoor het leggen zeer eenvoudig wordt. Dit in combinatie met de maatvastheid van deze vloeren zorgt ervoor dat de laminaat planken mooi aansluiten. Bent u van plan het Laminaat zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

De A-merk laminaat vloeren zijn, met bijvoorbeeld de Uniclic verbindingen, zeer eenvoudig te leggen. Dankzij dit klik systeem bevestigd u de maatvaste laminaat planken makkelijk op 2 tot 3 verschillende manieren. Het gemak bij het leggen van een Floer, Meister of Quick-Step laminaat zorgt voor een vloer die prettig, snel en strak is te leggen. Bovendien bent u zeker van een verzegeld vloeroppervlak. Dus geen vuil en bacteriën tussen het laminaat.

Krasbestendige vloeren!

Laminaat is al jarenlang de meest voorkomende vorm van eiken hout vervangende vloerbedekking. Met de laminaat vloeren van Quick Step, Meister en Floer bent u zeker van een laminaatvloer met een ijzersterke structuur. De verschillende merken zijn allen voorzien van een keiharde slijtlaag waardoor het laminaat minder krasgevoelig is dan het gemiddelde laminaat. Zo bent u zeker van een duurzame vloer die jaren meegaat en dus ook voorzien is van jarenlange garanties. Het A-merk laminaat uit het assortiment van vloerenwinkel Gadero is ook geschikt voor licht tot zwaar commercieel gebruik.

De kwaliteit van laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende klasse's:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik
  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik
  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik
  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik
  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Waterbestendig laminaat

Zoekt u een laminaat voor in de badkamer? Met het Quick Step Impressive en Majestic laminaat bieden we u de perfecte oplossing. Zelfs de voeg van dit laminaat is waterdicht! Door een speciale coating blijft vocht zowel op de plank als bij de v-groef liggen op de vloer. Dus goed geschikt voor vochtige ruimte's. Let op, het QuickStep Impressive en Majestic laminaat is geschikt voor gebruik in vochtige ruimte's, niet als vloer in het douche gedeelte zelf.

Visgraat laminaat 

Het populaire visgraat patroon is ook beschikbaar in Laminaat. Zo leg je deze vloer eenvoudig zelf! Floer biedt een leuke collectie Visgraat Laminaat vloeren met 35 jaar garantie. Dankzij de handige Fastclick verbinding en starterskit is deze vloer zeer makkelijk te leggen voor de doe-het-zelf'er.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode