Logo Gadero
service

Wit - Grijs Laminaat

GRATIS BEZORGING - Zoekt u een Witte, Grijze of Donkere laminaat vloer? Deze laminaat vloeren worden ook wel White Wash & Grey Wash genoemd. De lichte witte laminaat designs worden veelal gebruikt in kleine ruimtes. Met een wit of licht grijs laminaat kunt u de ruimte optisch groter doen laten voorkomen. Daarnaast zijn de White Wash en Grey Wash laminaat vloeren zeer modern en passen ze in iedere woonruimte. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De witte en donkere laminaat vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte White Wash houten parket vloer, dit door de fraaie houtstructuren in het laminaat. Gadero heeft voor u de mooiste White & Grey Wash laminaat vloeren van verscheidene A-kwaliteit vloeren merk op deze pagina gezet. Topmerken als Fesca, Floer, BeautifloorQuick Step, Meister.

Liever retro en vintage laminaat vloeren. Kijk dan eens naar de Sloophout Laminaat vloeren. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. Wilt u weten hoe u het benodigde aantal m2 berekend? Lees dan ons blog Berekend benodigde vierkante meters vloer. U vindt de plinten en ondervloeren onder al onze laminaat vloeren als bijbehorende producten. We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van laminaat of maak gebruik van onze legservice. Bij vloerenzaak Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden. U krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters gratis thuisbezorgd!

Gebruiksklassen

De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-Step, Meister, Fesca, Beautifloor en Floer laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklassen:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik

  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik

  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik

  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik

Witte laminaatvloer

Al de A-merken in laminaat Quick-Step, Meister, Fesca, Beautifloor en Floer hebben hun vloerdelen voorzien van eenvoudige klik-verbindingen. Zo is het verwerken van dit kwalitatief hoogwaardig white wash laminaat zeer makkelijk gemaakt voor iedere doe-het-zelf 'er. De witte laminaatvloer is de trend van dit moment. We bieden u verschillende keuzes in dikte, breedte, structuur, zoals visgraat laminaat, en kleuren in dit wit en grijs laminaat. Kies bij een kleinere ruimte bijvoorbeeld voor een pure witte laminaatvloer. Heeft u liever een donkere tint laminaatplank? Ontdek onze grijze grey wash en donkere black wash vloeren. 

Kies voor een van de duurzame Quick-Step vloeren met de anti-kras beschermlagen. Liever een goedkoop grijs of wit laminaat? Kies dan voor de Nederlandse Floer laminaatseries. Deze bestaat uit topkwaliteit aanbieding laminaat series met een lage prijs. De vloeren van Meister hebben een Aqua Safe systeem. Het beschermt de vloer tegen vervorming door poetswater. Dit maakt schoonmaken van de laminaat vloer eenvoudiger en sneller. Wilt u een White Wash vloer met een beetje uniek element. De laminaat vloeren van Fesca hebben een luxe V-groef rondom de planken. Waardoor de afmeting van de laminaat planken worden geaccentueerd in de uiteindelijke liggende vloer. Het geeft de laminaat vloer een prominente uitstraling. Heeft u vloerverwarming? De Beautifloor vloeren hebben een zeer lage warmte weerstand van 0,05 m2 K/W. Dit betekent dat de laminaat vloeren de meeste warmte van de vloerverwarming doorlaat. 

Gaat u dit laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Bekijk ook onze blog 8 tips voor het schoonmaken van een laminaatvloer om uw nieuwe laminaat vloer zo lang mogelijk mooi te houden.