Lariks Douglas Plank 2.2 cm dikte 15 cm breed Bezaagd

EUTR

Productnummer: DE37003-22-150   |   Voor schuttingen of als extra wand   |   Vers gezaagd

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 6,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Lariks Douglas Plank 2.2 cm dikte 15 cm breed Bezaagd

  • Als schutting plank of boeideel van overkapping
  • Mooie kleuren van Lariks Douglas hout
  • Betaalbare A-kwaliteit
  • Voor vele toepassingen
  • Behandelen, bij voorkeur met onze Maxrelease kleurloos
  • Licht ruw (ook verkrijgbaar in glad geschaafd 19x190 mm)
  • Ongedroogd, dus de eerste maanden kans op vochtuittreding

Lariks Douglas Plank 2.2 cm dikte 15 cm breed Bezaagd

Voor een schutting, extra wand bij uw overkapping of het betimmeren van uw schuur gebruikt u deze onbehandelde 22x150 mm planken van Lariks Douglas. Deze planken zijn vers gezaagd en hebben de warme kenmerkende Lariks Douglas kleur. Ook erfafscheidingen, boeidelen en kantplanken voor overkappingen worden van deze ongeschaafde planken gemaakt. Als u graag zelf een moestuin wilt maken gebruikt u deze planken bijvoorbeeld voor een verhoogde kruiden- of kweekbak. Kortom deze 2.2x15 cm planken zijn ontzettend veelzijdig te gebruiken. Let er wel op dat bezaagd Lariks Douglas ongedroogd is, dus dat u de eerste maanden kans heeft op vochtuittreding.

Deze Lariks Douglas plank van 22 mm dik en 15 cm breed is verkrijgbaar in 3,4 en 5 meter. Ook verkrijgbaar met snellere levertijd in 21x200 mm dikte, zie alternatieve producten.

Lariks douglas schutting

Lariks Douglas planken zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Bent u van plan om een overkapping te bouwen? Bestel dan gelijk het andere benodigdheden voor de constructie zoals staanders, balken en schroeven bij Gadero. Daarnaast vindt u bij ons alles om zelf een moestuinbak, tuinschuur of schutting te maken. Houd er bij die laatste wel rekening mee dat de onderste plank genoeg afstand van het maaiveld heeft. Om de levensduur van de plank te verlengen kunt u de plank behandelen met beits. Dit kan kleurloos, als u van de authentieke Lariks Douglas kleur houdt, maar er is ook gekleurde beits als u deze plank bijvoorbeeld in dezelfde kleur als het tuinhuisje wilt schilderen.

Deze Lariks Douglas plank is ook verkrijgbaar bij Gadero in een glad geschaafd en gedroogde variant. Kijk hiervoor bij de bijbehorende artikelen of zie kopmaat 19x190 mm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
lariks douglas plank 2x20 mm Plank Lariks Douglas 2.2 cm dik 15 cm breed EUTR   |   Voor schuttingen of als extra wand   |   Vers gezaagd
€ 6,95 per stuk incl. btw