Lariks Douglas Balk 4.5 x 9.5 x 300 cm Glad Geschaafd

EUTR

Productnummer: LDS1229-45-95-3000   |   Glad geschaafd

Voor- en nadelen van Lariks Douglas Balk 4.5 x 9.5 x 300 cm Glad Geschaafd

  • Glad geschaafd en gedroogd Lariks Douglas hout
  • Met authentieke uitstraling
  • Populair bij overkappingen
  • Duurder dan bezaagd Lariks Douglas

Lariks Douglas Balk 4.5 x 9.5 x 300 cm Glad Geschaafd

Voor een duurzame, maar voordelige overkapping gebruikt u deze glad geschaafde 4.5 x 9.5 x 300 cm Lariks Douglas balken. Deze naaldhout balken zijn populair om te gebruiken als constructiehout, voornamelijk door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze Lariks Douglas balken worden dan ook veel gebruikt voor buitenverblijven als overkappingen en pergola’s. De hoge duurzaamheid van Lariks Douglas maakt deze balken een voordelig alternatief op hardhouten balken. 

Glad geschaafde balken

Lariks Douglas heeft een heel herkenbaar uiterlijk, wat bij veel van onze klanten geliefd is. De authentieke uitstraling van Lariks Douglas bestaat uit de typische licht roze kleur, duidelijke lijntekeningen en grote noesten. Doordat deze 45 x 95 x 3000 mm balken glad geschaafd zijn, kunt u ze prima in het zicht plaatsen. Ergens besparen op uw nieuwe overkapping? Voor toepassingen niet in het zicht zijn bezaagde Lariks Douglas planken ook prima te gebruiken. Bij de bijbehorende producten vindt u alles om uw eigen overkapping te van maken, van betonpoeren tot houtdraadbouten.

Benodigdheden voor een overkapping

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze 4.5 x 9.5 x 300 cm lariks douglas balk.


Zoekt u nog doorzichtige dakplaten, bijvoorbeeld als u deze Lariks Douglas balken gaat gebruiken voor een aanbouw veranda? Bekijk dan ook onze sterke polycarbonaat platen
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Lariks douglas balk Lariks Douglas hout 4.5 x 9.5 x 300 cm Glad Geschaafd EUTR   |   Glad geschaafd Op voorraad
€ 9,95 Per stuk incl. BTW