Lariks Douglas Kloostertafel extra dik blad met zwart onderstel

Productnummer: RR23001-HP Stoere uiterlijk   |   Netjes afgewerkt   |   Kant & klaar geleverd

Vanaf € 329,95 Vanaf
of betaal in termijnen vanaf € 10,94 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Lariks Douglas Kloostertafel - Extra Dik blad en zwart onderstel
78 cm 200 cm x 98 cm x € 329,95per stuk
78 cm 220 cm x 98 cm x € 359,95per stuk
78 cm 240 cm x 98 cm x € 389,95per stuk
78 cm 250 cm x 98 cm x € 404,95per stuk
78 cm 260 cm x 98 cm x € 419,95per stuk

Voor- en nadelen van Lariks Douglas Kloostertafel extra dik blad met zwart onderstel

  • Extra dik tafelblad - van 4.5 x 16 cm Lariks Douglas balken
  • Unieke combinatie zwart met Glad geschaafd Lariks Douglas blad
  • In verschillende maten leverbaar en Kant & klaar geleverd
  • Stevig kloostertafel model
  • Zelf nog beitsen voor een langere levensduur

Lariks Douglas Kloostertafel extra dik blad met zwart onderstel

Deze kloostertafel beschikt over een unieke combinatie van glad geschaafd Lariks douglas en zwart houten onderstel en is daarmee een ware eyecather. Daarnaast is het dikke tafelblad van dit kloostermodel eettafel gemaakt van ca. 4.5 x 16 cm glad geschaafde en gedroogde Lariks Douglas balken, wat zorgt voor een stoer uiterlijk. Het hout is glad geschaafd en de prachtige gevlamde tekening van het Lariks Douglas hout is hierdoor goed te zien. Doordat het lariks vooraf gedroogd is, is de kans op houtwerking en harsuittreding zo min mogelijk. Het zwarte houten onderstel is gemaakt van 9 x 9 cm dikke poten. Onder het tafelblad loopt tevens een zwarte balk van circa 40 mm dikte, wat een extra fraai karakter geeft aan de tafel. Let dus op de leuninghoogte van uw stoelen (maximaal 65 cm)!

Deze Lariks balkentafel van Lariks hout is geschikt voor binnen en buiten. Dit model eettafel wordt ook wel een kloostertafel genoemd, en wordt kant en klaar geleverd. Het zwart gekleurde onderstel met onderligger geeft een robuuste uitstraling, indien gewenst kan de onderligger gedemonteerd worden. De robuuste en stoere zwarte tafelpoten zijn niet demontabel. Een zogenaamde kloostertafel model is superstevig en de tafelpoten blijven mooi haaks onder het blad. Het model is in Nederland vervaardigd en netjes afgewerkt.

Gebruik

Deze stoere kloostertafel van Lariks met zwart onderstel en extra dik tafelblad wordt een echte eyecatcher in uw woonkamer of tuin. Deze fraaie tafel is leverbaar is diverse lengtematen, van 200 t/m 300 cm. Gebruik de eettafel in combinatie met uw eigen stoel of bestel meteen een Lariks Douglas bank mee. Een eetkamer tafel van 200 of 220 cm is geschikt voor ongeveer 4-6 personen. Zit u met grotere gezelschappen aan deze tafel? Kies dan voor een tafel van 240 cm. Deze moderne Lariks kloostertafel met antraciet onderstel is ook verkrijgbaar in extra grote maten zoals 280 en 300 cm, hier kunt u met wel 10-12 personen (of meer) aan zitten. Super geschikt dus voor gezinnen, sportverenigingen, clubhuizen en werkkantines. Maar ook supertrendy als vergadertafel.

Ons advies

Plaats de Lariks Douglas eettafel op een vlakke ondergrond, zo behoud u de kwaliteit van de tafel. Deze tafel wordt tevens geleverd met rubberen doppen onder de poten voor extra stabiliteit. Behandel het tafelblad van de moderne eettafel jaarlijks met Maxrelease transparante beits en de tafelpoten met Maxrelease antraciet beits. Deze robuuste Lariks kloostertafel kan prima buiten gebruikt worden; voor een langere levensduur plaatst u de tafel in de winter binnen. Deze geweldige tafel van geschaafd Lariks steigerplanken en black wash balken koopt u kant en klaar bij houthandel Gadero. Bovendien nu voor een aantrekkelijke prijs hier te koop.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra dik tafelblad van glad geschaafde Lariks balken Lariks Douglas Kloostertafel - Extra dik blad met zwart onderstelLariks Douglas Kloostertafel extra dik blad met zwart onderstel Stoere uiterlijk   |   Netjes afgewerkt   |   Kant & klaar geleverd
Vanaf € 329,95 Vanaf incl. btw