Logo Gadero
service

De legservice bestaat uit vakmannen met specialistische ervaring in het leggen van de verschillende vloeren. Denk hierbij aan het zwevend leggen van een parket vloer maar ook het verlijmen van een visgraat parket vloer aan de ondergrond. Ook is het mogelijk een laminaat vloer te laten leggen of PVC stroken te laten verlijmen aan de ondergrond. Hier wordt ook de ondervloer voor u geëgaliseerd. De Gadero legservice neemt al het werk uit uw handen. Zo worden, zonder extra kosten, materialen als egaline, primer en lijm meegeleverd. Ook ondervloeren worden gratis gelegd! Uw vloer laten leggen door experts begint dus ook op Gadero.nl.

Legservice Vloeren

Wilt u uw vloer laten leggen door de specialist? Heeft u vragen over bijvoorbeeld de legrichting in uw woning, het verwerken van de vloer of over de mogelijkheden wat betreft drempels en dergelijken. De Gadero Vloeren Vakmannen denken graag met u mee. Ze delen hun jarenlange ervaring en kennis graag en voorzien u van het juiste advies. Zo bent u met de legservice voor laminaat, lamel parket, visgraat parket of PVC verzekerd van een optimale vloerverwerking. 

De bovenstaande parket, laminaat en PVC legservice kan uitsluitend worden toegepast in combinatie met de houten lamelparketlaminaat vloeren en PVC kunststof  vloeren in onze webshop!