Nu 20% korting op wandpanelen Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Houtsoort / Materiaal

Legservice - Parket Laminaat PVC & Visgraat Vloeren Laten Leggen

Bent u graag zeker van een professionele verwerking van uw eikenhouten Lamelparket, Visgraat Lamelparket, Laminaatvloer of PVC vloer? Maak gebruik van de ervaren vloeren leggers van Gadero! Hiermee behoudt u altijd uw fabrieksgarantie op de vloer. De legservice bestaat uit vakmannen met specialistische ervaring in het leggen van de verschillende vloeren. Denk hierbij aan het zwevend leggen van een parket vloer maar ook het verlijmen van een visgraat parket vloer aan de ondergrond. Ook is het mogelijk een laminaat vloer te laten leggen of PVC stroken te laten verlijmen aan de ondergrond. Hier wordt ook de ondervloer voor u geëgaliseerd. De Gadero legservice neemt al het werk uit uw handen. Zo worden, zonder extra kosten, materialen als egaline, primer en lijm meegeleverd. Ook ondervloeren worden gratis gelegd! Uw vloer laten leggen door experts begint dus ook op Gadero.nl.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC informatie

Wilt u uw vloer laten leggen door de specialist? Heeft u vragen over bijvoorbeeld de legrichting in uw woning, het verwerken van de vloer of over de mogelijkheden wat betreft drempels en dergelijken. De Gadero Vloeren Vakmannen denken graag met u mee. Ze delen hun jarenlange ervaring en kennis graag en voorzien u van het juiste advies. Zo bent u met de legservice voor laminaat, lamel parket, visgraat parket of PVC verzekerd van een optimale vloerverwerking. 

De bovenstaande parket, laminaat en PVC legservice kan uitsluitend worden toegepast in combinatie met de houten lamelparketlaminaat vloeren en PVC kunststof  vloeren in onze webshop!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode