Legservice Lamelparket Verlijmd - Inclusief Primer en Lijm

Productnummer: FL95007-LPV Laat uw parket vloer snel en vakkundig verlijmd leggen

  • Inclusief A-kwaliteit primer en lijm
  • Jarenlange ervaring op het gebied van parket
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Kant-en-klaar geolied opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero Parket Verlijmd legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale houten vloer wordt wordt verlijmd op de ondervloer. Bestel eenvoudig de gewenste houten parket vloer en de verlijmde legservice mee. U hoeft in dit geval geen ondervloer te bestellen, de vloer wordt namelijk meteen gelijmd op de ondergrond. De vakkundige Gadero Verlijmd Parket legservice zorgt voor een professioneel eindresultaat. Zo gebruiken we waar nodig ook een primer voor een betere hechting van de lijm op de ondergrond!

De verlijmde parket legservice bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het lijmen en leggen van houten parket vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste verwerking van de eiken parket vloer, en dus het behoudt van uw fabrieksgarantie. Heeft u een vloerverwarming? Geen probleem, de vloer kan door het voorstrijken met een primer gewoon verlijmd worden op de ondergrond! De lamelparket legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze lamelparket vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

Bij deze legservice is de montage van deklijsten en plakplinten inbegrepen. Wilt u hoge muurplinten laten plaatsen? Bekijk dan onze montage service voor hoge plinten.

De Gadero Parket vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de houten parket vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de houten parket vloer met u inplannen.

€ 32,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Bieden jullie ook legservice als de vloer reeds elders gekocht is?

Normaliter leggen wij geen vloer die niet bij ons is aangeschaft. De reden hiervoor is dat wij niet garant kunnen staan voor de kwaliteit van de vloer.

Mocht de vloer afkomstig zijn van 1 van de merken die wij ook aanbieden kunnen wij hier wellicht een uitzondering in maken. Dit verschilt echter per opdracht en wordt bepaald op basis van de soort parket vloer in kwestie.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Parket verlijmd leggen Gadero Klus Lamelparket vloeren Legservice Lamelparket Verlijmd - Inclusief Primer en Lijm Laat uw parket vloer snel en vakkundig verlijmd leggen Op voorraad
€ 32,95 Per m2 incl. BTW

Andere mogelijke vloeren