Legservice Lamelparket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer

Productnummer: FL95007-LPZ Laat uw parket vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer

  • Inclusief leggen ondervloer en deklijsten
  • Jarenlange ervaring op het gebied van parket
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Kant-en-klaar geolied opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd

Met de Gadero Parket Zwevend legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale houten vloer wordt los op de ondervloer wordt gelegd. U hoeft enkel de benodigde materialen te bestellen, denk hierbij aan parket vloerdelen met een geschikte ondervloer. Onze vakkundige Gadero Parket legservice zorgt voor een professioneel eindresultaat. 

De zwevend parket legservice bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het leggen van houten parket vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste verwerking van de parket vloer, en dus het behoudt van uw fabrieksgarantie. Bij het leggen van het parket zit ook het leggen van de ondervloer inbegrepen. De lamelparket legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze lamelparket vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero Parket vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de houten parket vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de eiken houten parket vloer met u inplannen.

€ 22,95 € 19,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Parket zwevend leggen Gadero Klus ondervloer Legservice Lamelparket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer Laat uw parket vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer Op voorraad
€ 22,95 € 19,95 Per m2 incl. BTW

Andere mogelijke vloeren