Legservice Visgraat Parket Verlijmd - Inclusief Primer en Lijm

Productnummer: FL95007-LPVV Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig verlijmd leggen

  • Inclusief A-kwaliteit primer en lijm
  • Jarenlange ervaring op het gebied van visgraat
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Kant-en-klaar geolied opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero Visgraat Parket Verlijmd legservice bent u zeker van juiste verwerking van uw visgraat vloer. Het verlijmd leggen van een visgraat patroon is een tijdsintensieve klus. De legspecialisten van Gadero zorgen voor een professionele en volledige vloerverwerking. De totale houten vloer, wordt verlijmd op de ondervloer. Bestel eenvoudig vloerdelen, plinten en de verlijmde legservice mee. U hoeft in dit geval geen ondervloer te bestellen, de vloer wordt namelijk meteen gelijmd op de ondergrond. Materialen als een primer en lijm zijn inbegrepen!

De verlijmde visgraat parket legservice bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het lijmen en leggen van houten visgraat vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste verwerking van de eiken parket vloer, en dus het behoudt van uw fabrieksgarantie. Zo passen we waar nodig ook een primer toe waardoor de hechting van de lijm op de ondervloer wordt verbeterd! De visgraat parket legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze visgraat vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero Parket vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de houten parket vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de houten parket vloer met u inplannen. 

Adviesprijs
€ 44,95 € 41,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Visgraat Parket Vloer verlijmd leggen Gadero Klus Inclusief Primer en Lijm Legservice Visgraat Parket Verlijmd - Inclusief Primer en Lijm Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig verlijmd leggen Op voorraad
€ 41,95 Per m2 incl. BTW

Andere mogelijke vloeren