Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer

Productnummer: FL95007-LVPZ Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer

  • Inclusief leggen ondervloer
  • Jarenlange ervaring op het gebied van visgraat
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Kant-en-klaar geolied opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero Visgraat Parket Zwevende legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale houten vloer los op de ondervloer wordt gelegd. U hoeft enkel de benodigde materialen te bestellen, denk hierbij aan visgraat parket vloerdelen met de juiste ondervloer. Onze vakkundige Gadero Parket legservice zorgt voor een professioneel eindresultaat. 

De parket legservice van Gadero bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het leggen van houten visgraat vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste verwerking van de visgraat parket vloer, en dus het behoudt van uw fabrieksgarantie. Bij het leggen van het visgraat is ook het leggen van de ondervloer inbegrepen. De visgraat parket legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze visgraat vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero Parket vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de houten parket vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de eiken houten parket vloer met u inplannen.

Adviesprijs
€ 34,95 € 31,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

In diverse parketwinkels heb ik te horen gekregen dat zwevend leggen van visgraat parket niet kan. Hoe kan het dat jullie het wel aanbieden? Kunnen jullie garanderen dat het goed blijft liggen?

De traditionele "tapis" visgraat vloeren kunnen inderdaad niet zwevend worden gelegd, deze vloeren moeten worden verlijmd en verspijkerd op een onderplaat.

De visgraat duoplank bestaat echter uit een eiken toplaag met een multiplex onderplaat. Doordat de verschillende houtlagen kruislings op elkaar worden verlijmd ontstaat een werkingsarme plank. Door het rustige karakter van de plank kan deze ook zwevend worden gelegd. Het visgraat wordt verlijmd in de verbinding en zal dus altijd goed blijven liggen.

Echter blijft het een "levend" houtproduct en zal de plank altijd enigszins werking blijven vertonen. Bij het zwevend leggen kan bij wisselde temperaturen wel minimale kier vorming ontstaan. Dit trekt altijd vanzelf weer weg. Mocht u dit storend vinden dan raad ik aan toch te kiezen voor de verlijmde legservice.

Is dit visgraat parket ook beschikbaar in de breedte van 7cm, ipv 12cm? Zo ja, wat is de prijs per m2 hiervan?

Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Visgraat Parket zwevend leggen Gadero Klus plinten ondervloer Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer Op voorraad
€ 31,95 Per m2 incl. BTW

Andere mogelijke vloeren