Gadero Klantenservice
Ik maak gebruik van de legservice, waar moet ik rekening mee houden?

Onze parketteurs komen vaak tussen 7:30-8:30 uur op locatie om aan te vangen met uw legklus. Daarbij is het belangrijk dat de dekvloeren waarop gelegd wordt leg klaar en veeg schoon te worden opgeleverd. Met leg klaar wordt bedoeld dat de ondergrond geen overtollig vocht bevat en de ruimten leeg zijn opgeleverd. 

De locatie waar gelegd wordt dient verwarmd te zijn en voorzien van elektriciteit. Met verwarmd wordt bedoeld dat de temperatuur in de ruimte tussen de 18-20*C dient te liggen. In bovenstaande omstandigheden, in combinatie met een luchtvochtigheid tussen 45-65% dienen de vloerdelen (bij voorkeur in hashtag/# verband) minimaal 48 uur te acclimatiseren. Bij een vloerverwarming dient het opstookprotocol te zijn uitgevoerd.

Wordt er bij uw klus vooraf door ons geëgaliseerd? De ondergrond dient dan tevens leeg en veegschoon te worden opgeleverd, dit geldt dus ook voor de reeds geleverde vloerdelen. De vloerdelen kunnen na het drogen van de egaline, in overleg met de parketteur en na gemiddeld 24 uur, (opnieuw) in de te beleggen ruimten worden gelegd. Hierbij is het van belang dat er wederom aan de in deze alinea beschreven voorwaarden voor het acclimatiseren van de vloer wordt voldaan!  

Terug naar overzicht