Logo Gadero
service

Licht Eiken Laminaat

Gadero heeft een uitgebreid assortiment aan licht eiken laminaat vloeren. Deze laminaat vloerdelen met licht eiken kleur zijn zeer geliefd. Dit komt onder andere doordat de licht eiken laminaat planken kunnen gecombineerd worden met het meeste interieur. De andere reden is dat de licht eiken houten kleur rust uitstraalt in de kamer. Dit zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Waardoor de ruimte groter doen lijken.

De laminaat vloeren met licht eiken design lijken bijna sprekend op een houten vloer. Deze natuurlijk eiken laminaat planken hebben bijvoorbeeld een voelbaar houten ontwerp. Hierdoor voelen de licht laminaat planken ook als een eikenhout. Daarnaast kunnen het lichte laminaat een 2 of 4 V-groef hebben. De 2-groef benadrukt de planken aan de lange zijdes. Hierdoor lijkt de planken langer en geeft ook het indruk dat de kamer groter lijkt. De andere voeg is de 4-groef, ook 4-V genoemd. Bij de 4-V voeg loopt de groef rondom de planken. De afmetingen van de laminaatplanken worden geaccentueerd in de uiteindelijke vloer. Dit geeft de laminaat vloeren een authentiek eiken parket uitstraling

De laminaatvloeren in de licht eiken kleur zijn duurzaam geproduceerd. Deze licht eiken vloeren van laminaat zijn voorzien van speciale coatings, waardoor ze zeer goed beschermt zijn tegen vocht en slijtage. De groeven kunnen ook waterbestendig zijn! Hierdoor kunt u de laminaat vloeren dweilen. We raden aan om met lauw water schoon te maken met eventueel laminaat reiniger. In onze schoonmaak blog staan nog meer handige tips. De laminaat vloeren collectie heeft een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar! Uw vloerdelen worden gratis bezorgd in Nederland of Vlaanderen, mits u minimaal 10 m2 afneemt.

Zelfstandig te leggen

Gadero heeft laminaatvloeren met een gebruiksvriendelijk legsysteem. De Quick Step Creo laminaat vloerdelen hebben bijvoorbeeld het Uniclic kliksysteem, waardoor de planken op drie verschillende manieren verbonden kunnen worden. Een andere vloeren collectie met een eenvoudig legsysteem is het Landhuis Laminaat van Floer. Deze extra breed laminaat vloeren zijn voorzien van de Variclick. Het meest makkelijkste verbindingssysteem op de markt! In de video hieronder ziet u een vloer van het Landhuis Laminaat in het Licht Eiken design.

In onze blog leggen we het leggen van laminaat stap voor stap uit in een instructievideo. Hulp nodig bij het leggen? Maak gebruik van onze laminaat legservice. De vloerenleggers van Gadero zorgen ervoor dat uw nieuwe ondervloer en vloer vakkundig komt te liggen. Een ondervloer beschermt de kliksystemen van de vloer. Gadero heeft voor elke situatie een geschikte ondervloer. Weet u niet welke ondervloer u nodig heeft? Het bekende Nederlandse vloeren merk Floer legt u uit waar u op kan letten.

Bijzondere vloeren 

Als u op zoek bent naar een vloer met een uniek karakter, dan zit u goed met bijvoorbeeld het Sloophout Laminaat van Meister, Quick Step, Floer, Fesca. Deze vloeren hebben een retro look met verouderd eiken design. Gadero heeft ook XL visgraat vloeren van het A-kwaliteit vloeren merk Floer en Fesca. Deze extra grote visgraat vloerdelen zijn van plak PVC. Dit betekent dat deze vloeren volledig waterbestendig zijn. Vinyl is een zacht materiaal. Hierdoor kan het heerlijk warm aanvoelen. Zelfs zonder vloerverwarming!