Logo Gadero
service

Licht Eiken Plak PVC

Deze PVC vloeren met een licht eiken design vergen zeer weinig onderhoud. De kunststof vloeren in een licht eiken kleur zijn bijvoorbeeld volledig waterbestendig. Hierdoor zijn deze waterafstotende vloeren geschikt voor dweilen. 

Verwijder hardnekkige vlekken met een PVC reiniger. In onze PVC onderhoud blog staan meer schoonmaak tips. De licht houten vloeren van vinyl zijn geschikt voor de meeste ruimtes. Ook vochtige kamers, zoals de keuken, badkamer en toilet. De lichtbruin eiken vloeren van plak PVC zijn geschikt voor intensief loopgebruik. Het PVC bevat namelijk een beschermingslaag tegen slijtage. Hierdoor zijn de lichte eiken vinyl vloeren zeer goed beschermd tegen krassen.

PVC vloeren met een natuurlijk eiken ontwerp hebben een aangenaam warm loopoppervlak, doordat PVC een zacht materiaal is. Daarnaast zijn zowel click PVC als dryback PVC vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming. Met de lichtbruin plak PVC vloeren haalt u meer rendement uit de vloerverwarming. Dit komt doordat de verlijmd vinyl vloeren een zeer lage warmteweerstand hebben en sneller de warmte doorlaat. Dit geldt ook voor vloerverkoeling.

De plak vinyl vloeren van Gadero zijn nauwelijks te onderscheiden van massief houten vloeren. Deze verlijmd PVC vloeren hebben een levensecht licht eiken ontwerp. Dit licht houten design is ook nog eens terug te voelen op de toplaag. Hierdoor voelen deze PVC vloerdelen als houten vloeren. De licht eiken PVC stroken zijn voorzien van groeven. De groeven tonen de afmetingen van de vinylstroken in de lichte vloer aan. Het geeft de lichtbruin eiken vloer een luxe uitstraling. Een voordeel van lichte vloeren is dat ze te combineren zijn met het meeste interieur. Bestel eenvoudig een proefmonster van de vloer op de productpagina, om een indruk te kunnen krijgen van de kleur en kwaliteit.

Vloeren met een ruimtelijk effect

PVC vloeren met licht houtlook creëren een rustige sfeer in de kamer en kunnen ook de kamer groter doen lijken. Het optische effect kan gecreëerd worden door middel van bijvoorbeeld de breedte van PVC vloeren. Neem hiervoor de extra brede PVC stroken. Deze brede vinyl planken zijn minstens 22 cm breed. Een andere optie is de XL visgraat PVC vloerdelen. Leg deze walvisgraat vinyl stroken richting de kamer. In de video hieronder ziet u een voorbeeld van het Walvisgraat PVC en het ruimtelijke effect. Deze reuze visgraat PVC vloerdelen hebben een onbehandelde eiken kleur. Lees ons blog over de legrichtingen om te bepalen welk legpatroon het beste bij uw kamer past.

Vloer met een klikverbinding

Gadero heeft licht eiken PVC vloeren in klik variant van bekende vloeren merken, zoals Floer, Quickstep, Mflor, Meister. Deze licht eiken klik-PVC vloeren hebben een eenvoudig verbindingssysteem. Elke handige doe-het-zelver kan deze klik vinyl vloer zelf leggen. Naast het kliksysteem zijn er nog meer verschillen tussen de click vinyl en plak vinyl vloeren. In de onderstaande video legt het A-kwaliteit vloeren merk Floer deze verschillen uit. De laminaat vloeren collectie heeft ook een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Denk bijvoorbeeld aan het Sloophout laminaat. Deze Sloophout laminaat vloeren met verouderd eiken houtstructuur hebben een vintage look. De witte en grijze laminaat planken geven de kamer een moderne uitstraling. Deze white wash laminaat vloeren passen bij elk interieur. Gadero bezorgt gratis uw nieuwe vloer, als u minimaal 10 m2 afneemt.