UITLOPEND! Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 120 cm Excellence

Productnummer: EX70207-150-150-1200   |   Extra Large voor vijverrand of verhoogde border

€ 13,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 35 stuks, 3% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UITLOPEND! Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 120 cm Excellence

  • Ook in 60 cm lengte verkrijgbaar
  • Robuuste grote blokken
  • Geschikt voor verhoogde border, tuinmuur of vijver
  • A-kwaliteit Excluton stapelblokken

UITLOPEND! Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 120 cm Excellence

Met deze extra grote betonnen stapelblokken, ook wel Linia palissade genoemd, maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. Deze betonnen stapelstenen zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 cm diepte, 15 cm hoogte en 120 cm lengte.  Wilt u een halfsteens verband maken met deze 15x15 cm muurelementen? Combineer uw aankoop dan met de 15x15x60 cm halve blokken en de daarbij passende hoekstukken.  Zo maakt u een halfsteens verhoogde border.

Geef uw tuin een moderne uitstraling

De betonnen palissaden zijn niet getrommeld en geven uw tuin een luxe, strakke uitstraling. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Plaats de eerste rij bij voorkeur altijd half in de grond, lijm met steenlijm de 2e laag er op. Zo krijgt u een fraaie border of grondkering van stenen blokken. Desgewenst kunt u met een steenslijper deze blokken op maat zagen. Wanneer u een muurtje bouwt die hoger is dan drie blokken, dient u een funderingen in de vorm van cement of opsluitbanden te gebruiken. Wanneer u dit niet doet, zakt het muurtje weg in de grond en kan het scheef gaan staan of omvallen. 

A-kwaliteit van Excluton

De betonnen muurstenen in de kleur zwart zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Deze nieuwe Excellence versie van Excluton is een kleurvastere en donkerdere steen dan de voorgaande jaren en blijft zeer lang zijn mooie antraciet kleur behouden.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Linia Strak 120cm UITLOPEND! Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 15 x 15 x 120 cm Excellence   |   Extra Large voor vijverrand of verhoogde border Op voorraad
€ 13,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt