Luxe Kerstboom versiering 16-delig Zilver kerstballen voor houten kerstboom

Productnummer: LDS252612015 Prachtige kerstversiering Zilver   |   43-delig

€ 12,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Kerstboom versiering 16-delig Zilver kerstballen voor houten kerstboom

  • Met veilige kerstballen
  • Ideaal voor bedrijven
  • Zelf kerstboom en verlichting bij bestellen

Luxe Kerstboom versiering 16-delig Zilver kerstballen voor houten kerstboom

Gratis levering en op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Zilveren luxe kerstversiering pakket

Zoekt u een kant-en-klaar versierpakket waarmee u uw houten kerstboom kunt versieren? Of een pakket om uw zilver versierde kerstboom te pimpen? Kies dan dit luxe kerstballen pakket Zilver. 

Inhoud kerstballen 16-delig pakket Zilver

In het pakket zitten:

  • 4 luxe kerstballen 8 cm
  • 4 onbreekbare dennenappels Zilver 4x7 cm
  • 4 Kerstballen Zilver 6 cm
  • 4 Kerststerren Zilver 6 cm

Let op: Wanneer u dit versierpakket besteld bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum. De inhoud van het versierpakket kan afwijken van de foto.

Kant-en-klaar pakket

Exclusief lampjes, vergeet deze niet mee te bestellen bij uw kerstboom! Als piek kun u ook een mooie bloem of strik gebruiken.

Echt of kunstkerstboom

De versierpakketten zijn geschikt voor echte of kunstkerstbomen. Als u wilt kunt u zelfs een houten kerstboom versieren met dit Zilveren versierpakket. De kerstballen en sterren kunnen met een draadje opgehangen worden aan de kerstboom. Voor een houten kerstboom adviseren we de decoratie vast te maken met een nietje of een krammetje.

Decoratietips

Plaats de kerstboom op de juiste plek in de ruimte, (Echte kerstbomen staan perfect recht met het easyfix boorgat en easyfix voet). Een echte kerstboom draait u met de mooie kant naar voren, ook handig; echte kerstbomen kunnen nog een beetje in model gesnoeid worden. Neem even een stapje terug om te kijken of de boom juist staat.

Sluit de verlichting aan voor u begint met deze in de boom te hangen, zo weet u zeker dat ze het doen. Kerstverlichting bestaande uit één lang snoer wikkelt u om de boom. Wij adviseren 2 snoeren van 120 lampjes voor een boom van 200 cm hoog. Na de kerstverlichting hangt u de slingers in de boom. Ook deze wikkelt u om de boom heen. Neem ook nu even een stapje terug om te kijken of alles juist verdeeld is.

Nu is het echte versieren begonnen; De Zilverkleurige kerstballen mogen in de boom. Sorteer de kerstballen op soort en hang ze verdeeld per soort in de boom. Zo voorkom je dat alle grote kerstballen bij elkaar komen te hangen. Hang de kerstballen met een draadje of ophanghaakje aan de takken van de boom, schuif ze ver genoeg naar achteren zodat ze niet van de takjes glijden. Tot slot kunnen de sterren in de boom gehangen worden, zorg voor een mooie verdeling.

Vergeet niet een foto van het resultaat te posten op onze Facebookpagina!

Exclusief kerstboom, lampjes en overige decoratiematerialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstballen luxe zilverLuxe Kerstboom versiering 16-delig Zilver kerstballen voor houten kerstboom Prachtige kerstversiering Zilver   |   43-delig
€ 12,95 per stuk incl. btw