Logo Gadero
service

Luxe Betonnen Tegel Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm

Productnummer
GL70928-Beige
Luxe geborstelde tegel, geïmpregneerd tegen vuil en water
fortress_tiles_jersey_beige_bruin_grijs_60x60_copy
Per m2

46,57

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Kleur
Kleurmix
Lengte
60 cm
Dikte
6 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Behandeling
Geïmpregneerd
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel
Tegelmaat
60x60 cm

Luxe Betonnen Tegel Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm

Zoekt u een bijzondere tegel voor uw terras? Deze terrastegels hebben een aparte kleur en zijn zeer goed behandeld. Luxe betontegels in de afmeting 60 x 60 x 6 cm van Gardenlux in de kleur beige/bruin/grijs worden ook wel Jersey tegels genoemd. Doordat de tegels ook verkrijgbaar zijn in de afmeting 30 x 60 x 6 cm kunt u de tegels ook gemakkelijk halfsteensverband leggen.

De betonnen tegels die ook wel Fortress Tiles genoemd worden hebben een vlakke geborstelde deklaag. De tegels zijn hierdoor kindvriendelijk en ook heerlijk beloopbaar met bloten voeten. De geïmpregneerde terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk doordat de impregnering de poriën van het beton sluiten. Hierdoor zijn de tegels vuilwerend en waterafstotend. Aan alle randen van de tegels zitten afstandhouders, hierdoor heeft u altijd een smalle voeg die uw tegels beschermen tegen randbeschadigingen.

De luxe terrastegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Grijs/Zwart en Rood/Paars. Deze drie varianten hebben een prachtige kleurnuancering waarbij kleuren vloeiend in elkaar overlopen.