Luxe Betonnen Tegel Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm

Productnummer: GL70928-Beige Luxe geborstelde tegel, geïmpregneerd tegen vuil en water

€ 46,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Luxe Betonnen Tegel Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm

Zoekt u een bijzondere tegel voor uw terras? Deze terrastegels hebben een aparte kleur en zijn zeer goed behandeld. Luxe betontegels in de afmeting 60 x 60 x 6 cm van Gardenlux in de kleur beige/bruin/grijs worden ook wel Jersey tegels genoemd. Doordat de tegels ook verkrijgbaar zijn in de afmeting 30 x 60 x 6 cm kunt u de tegels ook gemakkelijk halfsteensverband leggen. 

De betonnen tegels die ook wel Fortress Tiles genoemd worden hebben een vlakke geborstelde deklaag. De tegels zijn hierdoor kindvriendelijk en ook heerlijk beloopbaar met bloten voeten. De geïmpregneerde terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk doordat de impregnering de poriën van het beton sluiten. Hierdoor zijn de tegels vuilwerend en waterafstotend.  Aan alle randen van de tegels zitten afstandhouders, hierdoor heeft u altijd een smalle voeg die uw tegels beschermen tegen randbeschadigingen. 

De luxe terrastegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Grijs/Zwart en Rood/Paars. Deze drie varianten hebben een prachtige kleurnuancering waarbij kleuren vloeiend in elkaar overlopen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fortress Tiles Jersey Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm Luxe Betonnen Tegel Beige Bruin Grijs 60 x 60 x 6 cm Luxe geborstelde tegel, geïmpregneerd tegen vuil en water Op voorraad
€ 46,48 Per m2 incl. BTW