Prefab Houten buitenverblijf met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Productnummer: DE-MW3 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten buitenverblijf met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Alles naar eigen wens invullen
  • Zeer ruim verblijf
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten buitenverblijf met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Zoekt u een houten buitenverblijf die geheel naar eigen wens op maat te maken is? Dan heeft u aan deze grote houten woning een ideaal voorbeeld. Dit product leveren wij geheel als maatwerk, dus u geeft ons de wensen en eisen door en wij leveren het als prefab. In dit voorbeeld ziet u een grote woonruimte die u zelf kan indelen naar een aantal kamers. Daarnaast is er ook een bergruimte. Dit houten gebouw dient ideaal als mantelzorgwoning, ruime chalet, kantinegebouw of als kantoorruimte.

Niet alleen de lengte, breedte en hoogte zijn op maat aan te vragen, maar bijvoorbeeld ook de dikte van de blokhutprofielen, het aantal ramen en deuren, soort dakbedekking en de behandeling. Zo maakt u deze blokhut tot uw ideale optrek. Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten van dit maatwerk.

Zelf buitenverblijf bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw buitenverblijf op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten buitenverblijf maatwerk Prefab Houten buitenverblijf met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW