Prefab Houten chalet met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Productnummer: DE-MW5 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten chalet met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Authentiek zadeldak
  • Ruime chalet met veel mogelijkheden
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten chalet met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Bent u op zoek naar een maatwerk houten chalet met zadeldak? Dit voorbeeld is naar eigen wensen te bestellen aan de hand van dit voorbeeld. Zo maakt u uw eigen buitenwoning of vakantiehuisje. In dit voorbeeld zie je grote ramen die zorgen voor een mooie lichtinval, zo krijgt u een idee van de vele mogelijkheden. Tevens bepaalt u zelf de grootte van de woning, de dikte van de wanden en waar de ramen/deuren komen. Nieuwsgierig geworden naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en de verdere mogelijkheden.

Zelf chalet met zadeldak bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten chalet op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
prefab houten chalet maatwerk Prefab Houten chalet met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW