Prefab Houten kantoorvilla met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Productnummer: DE-MW4 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten kantoorvilla met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Alles naar eigen wens invullen
  • Zeer ruim multifunctioneel verblijf
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten kantoorvilla met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld

Zoekt u een ruime houten villa of een buitenkantoor waarvan u zelf de maten kan bepalen? Het verblijf waar u nu naar kijkt is een voorbeeld om u een idee te geven wat er mogelijk is met onze maatwerk producten. Zo kunt u alle wensen en behoeften aan ons doorgeven voor een vrijblijvende offerte. De mogelijkheden met deze prachtige woning zijn enorm. Zo kunt u er een vakantiehuis of een mantelzorgwoning van maken.

Voor onze maatwerk producten bent u geheel vrij in de wensen. Zo bepaalt u zelf de lengte, breedte en hoogte. Daarnaast zijn er nog vele opties waar u uit kan kiezen. Waar wilt u de ramen en deuren, hoe groot moet de overstek zijn en welke dikte blokhutprofielen wenst u graag. Wilt u weten wat er precies kan en hoeveel dit gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zelf kantoorvilla bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw kantoorvilla op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten kantoorvilla maatwerk Prefab Houten kantoorvilla met zadeldak Maatwerk - Voorbeeld Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 28.799,95 Per stuk incl. BTW