Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Gerookt & Naturel Geolied 18 x 2 cm

Productnummer: FL2040-GG-18 100% eiken hout   |   Sfeervol donker gerookt

Maatproduct - gemiddeld 4-6 week levertijd - Min. afname 20m² Gratis levering

€ 69,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Gerookt & Naturel Geolied 18 x 2 cm

  • Eenvoudig te reinigen
  • 2 cm dik
  • Duurzaam vloeroppervlak
  • Nederlands geproduceerd

Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Gerookt & Naturel Geolied 18 x 2 cm

De massieve rustieke planken van het Nederlandse merk Floer bestaan volledig uit Europees eiken. Dit hoogwaardige materiaal wordt in Nederland bewerkt. De ruwe eiken delen worden hier geschaafd naar 2 cm dikke planken met een mes en groef verbinding. Zo bent u zeker van een maatvast product uit eigen land. Vervolgens wordt de massieve parket vloer in een speciale rookcabine kort gerookt. Door dit roken onstaat er een reactie met het looizuur in het eiken hout. De ammoniak rook zorgt er zo voor dat de massief eiken houten vloer donkerder wordt van kleur. We geven u een garantie van 15 jaar bij aankoop van een gerookt Floer eiken parket! 

Dankzij de 2 cm dikke plank is dit massieve parket uiterst duurzaam. Ziet de vloer er na een aantal jaren minder mooi uit? Geen probleem, vernieuw uw vloer eenvoudig door deze te laten opschuren. Zo gaan deze massief eiken vloeren een leven lang mee! Er is bij deze gerookte parketvloer gekozen voor een rustieke ABC houtsortering. Dit geeft het eiken hout een prachtig levende uitstraling. De eiken vloeren worden standaard gestopt met vloeibaar hout. Zo ontstaat een een vlak en kindvriendelijk vloeroppervlak. Op verzoek kunnen we de vloer ook ongestopt leveren waarbij de noesten en barsten open worden gelaten.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Het Floer massief parket wordt in de fabriek vooraf naturel geolied. U hoeft de gerookte vloer na het leggen alleen na te behandelen met een onderhoudsolie. We raden aan de vloer te onderhouden door deze 2 x per maand te dweilen met de natuurzeep. Zo blijft de eiken vloer voorzien van de juiste bescherming. De planklengtes van dit parket liggen tussen de 180 en 300 cm met 10% kortere delen. Dankzij de maatvaste productie en verbinding is deze houten vloer eenvoudig te leggen. We helpen u graag op weg met tips en instructies voor het leggen van lamel parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik een proefstukje bestel is dat dan een hele plank op kleur en zitten er aan 1 kopse kant en 1 lange kant een groef en aan de andere kopse- en lange kant de veer?

De proefmonsters worden geleverd ter indicatie van de kleur, behandeling en kwaliteit van het Floer parket. Wanneer u een proefmonster besteld van deze vloeren krijgt u een monster toegestuurd van 18 cm breed voorzien van de bestelde kleur en behandeling. Het proefstukje heeft daarbij een lengte van ongeveer 15-20 cm. Deze monsters bevatten aan de zijden een mes- en groefverbinding en afhankelijk van uit welk deel, van een volle plank, het monster is gezaagd kunnen deze ook aan de kopse kant een mes- en groef verbinding bevatten.

Daar de Floer Parket vloeren in Nederland voor u op maat worden geproduceerd kunnen alle mogelijke kleuren, behandelingen en afmetingen met elkaar worden gecombineerd. Dit maakt het voor ons onmogelijk om van elke variant een monster beschikbaar te hebben. Om deze reden hebben wij enkel monsters met een breedte van 18 cm op voorraad.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel gerookt Naturel Geolied 2 x 18 cm Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Gerookt & Naturel Geolied 18 x 2 cm 100% eiken hout   |   Sfeervol donker gerookt
€ 69,30 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u