Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Wit Geolied 18 x 2 cm

Productnummer: FL2040-WG-18 Modern grijs design   |   Hoogwaardig Europees eiken

Maatproduct - gemiddeld 4-6 week levertijd - Min. afname 20m² Gratis levering

€ 69,30 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Wit Geolied 18 x 2 cm

  • Te schuren vloeroppervlak voor renovatie
  • 2 cm dikke plank
  • 15 jaar garantie
  • Kindvriendelijk

Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Wit Geolied 18 x 2 cm

Zoekt u een wit geoliede enkel gerookte massieve vloer? De eiken massieve vloeren van het A-merk Floer bestaan uit 100% Europees eiken. De hoogwaardige eiken delen worden in Nederland gezaagd, geschaafd en behandeld. Dit zorgt voor een uitermate maatvaste plank met een mes en groef verbinding. Deze witte eiken parket vloer is kort gerookt. Dit zorgt samen met de witte olie voor een licht grijzend effect. Deze enkel gerookt wit geolied vloer is de trend van 2017. U krijgt bij het kopen van dit eiken lamelparket een garantie van maar liefst 15 jaar! 

Dankzij de 2 cm dikke plank is dit massieve parket uiterst duurzaam. Ziet de vloer er na een aantal jaren minder mooi uit? Geen probleem, vernieuw uw vloer eenvoudig door deze te laten opschuren. Zo gaan deze massief eiken vloeren een leven lang mee! Er is bij deze witte gerookte parketvloer gekozen voor een rustieke ABC houtsortering. Dit geeft het eiken hout een prachtig levende uitstraling. Dit betekent grote noesten, barsten en spinthout in het eiken. De eiken vloeren worden standaard gestopt met vloeibaar hout. Zo ontstaat een een vlak en kindvriendelijk vloeroppervlak. Op verzoek kunnen we de vloer ook ongestopt leveren waarbij de noesten en barsten open worden gelaten.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Het Floer massief parket wordt in de fabriek vooraf wit geolied. U hoeft de gerookte vloer na het leggen alleen na te behandelen met een witte onderhoudsolie. We raden aan de vloer te onderhouden door deze 2 x per maand te dweilen met de natuurzeep. Zo blijft de eiken vloer voorzien van de juiste bescherming. De planklengtes van dit parket liggen tussen de 180 en 300 cm met 10% kortere delen. Dankzij de maatvaste productie en verbinding is deze houten vloer eenvoudig te leggen. We helpen u graag op weg met tips en instructies voor het leggen van lamel parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik een proefstukje bestel is dat dan een hele plank op kleur en zitten er aan 1 kopse kant en 1 lange kant een groef en aan de andere kopse- en lange kant de veer?

De proefmonsters worden geleverd ter indicatie van de kleur, behandeling en kwaliteit van het Floer parket. Wanneer u een proefmonster besteld van deze vloeren krijgt u een monster toegestuurd van 18 cm breed voorzien van de bestelde kleur en behandeling. Het proefstukje heeft daarbij een lengte van ongeveer 15-20 cm. Deze monsters bevatten aan de zijden een mes- en groefverbinding en afhankelijk van uit welk deel, van een volle plank, het monster is gezaagd kunnen deze ook aan de kopse kant een mes- en groef verbinding bevatten.

Daar de Floer Parket vloeren in Nederland voor u op maat worden geproduceerd kunnen alle mogelijke kleuren, behandelingen en afmetingen met elkaar worden gecombineerd. Dit maakt het voor ons onmogelijk om van elke variant een monster beschikbaar te hebben. Om deze reden hebben wij enkel monsters met een breedte van 18 cm op voorraad.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tijdelijk niet leverbaar Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel gerookt Wit Geolied 2 x 18 cm Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Wit Geolied 18 x 2 cm Modern grijs design   |   Hoogwaardig Europees eiken
€ 69,30 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u