Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Naturel Geolied 18 x 2 cm

Productnummer: FL2040-NG-18 Nederlandse productie   |   15 jaar garantie

Maatproduct - gemiddeld 4-6 week levertijd - Min. afname 20m² Gratis levering

€ 61,00 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Naturel Geolied 18 x 2 cm

  • Europees eiken
  • Duurzaam geproduceerd
  • Maatvaste planken
  • Op maat gemaakte vloerdelen

Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Naturel Geolied 18 x 2 cm

Het Massief Rustiek Eiken Naturel geolied parket van Floer bestaan voor 100% uit topkwaliteit Europees eiken hout. Het eiken wordt in Nederland gedroogd gezaagd, bewerkt en behandeld tot een levende eiken vloer. Doordat de vloer een Nederlands product is bent u zeker van maatvaste planken en een hoogwaardig product. De massieve vloeren kunnen nog vele malen worden opgeschuurd ter renovatie. Hierdoor kan de parketvloer zelfs bij een intensieve belasting eindeloos worden gebruikt. Bij vloeren winkel Gadero worden deze massieve vloeren met blanke olie gratis aan huis bezorgd. 

De rustieke houtsortering van het eiken zorgt voor een prachtig levende houtstructuur. Deze structuur benadrukt de landelijke uitstraling van de massieve vloer. Het hout wat wordt toegepast bij deze eiken vloeren valt onder houtsortering rustiek ABC. Daarbij zijn de noesten en barsten in het eiken gestopt met vloeibaar hout. Dit zorgt voor een veilig en kindvriendelijk vloeroppervlak. Eventueel kan de 2 cm dikke eiken vloer ook ongestopt worden geleverd. Daarnaast kunnen ook afwijkende breedte's tot en met 26 cm worden geproduceerd. Neem contact op voor maatwerk!

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

De Floer massieve eiken vloeren hebben een garantie van 15 jaar. We raden af massief parket te leggen op een vloerverwarming. Bekijk voor het leggen van een eiken houten vloer op vloerverwarming onze werkingsarme multiplank vloeren. De lengte's van de planken zijn 180 tot 300 cm met ongeveer 10% kortere delen. De parketvloeren in naturel olie worden geproduceerd in Nederland uit hoogwaardig eiken. Door een maatvaste verbinding te hanteren is dit parket eenvoudig te verwerken. Bent u van plan het rustiek parket zelf te leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik een proefstukje bestel is dat dan een hele plank op kleur en zitten er aan 1 kopse kant en 1 lange kant een groef en aan de andere kopse- en lange kant de veer?

De proefmonsters worden geleverd ter indicatie van de kleur, behandeling en kwaliteit van het Floer parket. Wanneer u een proefmonster besteld van deze vloeren krijgt u een monster toegestuurd van 18 cm breed voorzien van de bestelde kleur en behandeling. Het proefstukje heeft daarbij een lengte van ongeveer 15-20 cm. Deze monsters bevatten aan de zijden een mes- en groefverbinding en afhankelijk van uit welk deel, van een volle plank, het monster is gezaagd kunnen deze ook aan de kopse kant een mes- en groef verbinding bevatten.

Daar de Floer Parket vloeren in Nederland voor u op maat worden geproduceerd kunnen alle mogelijke kleuren, behandelingen en afmetingen met elkaar worden gecombineerd. Dit maakt het voor ons onmogelijk om van elke variant een monster beschikbaar te hebben. Om deze reden hebben wij enkel monsters met een breedte van 18 cm op voorraad.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Naturel Geolied 2 x 18 cm Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Naturel Geolied 18 x 2 cm Nederlandse productie   |   15 jaar garantie
€ 61,00 Per m2 incl. BTW