Grenen Vloer Massief Onbehandeld Geschaafd 300-330-360 x 18.2 x 1,95 cm

Productnummer: FL2020-182-390 Onbehandelde grenen parket vloer   |   A-kwaliteit Noord Europees Grenen

€ 49,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Grenen Vloer Massief Onbehandeld Geschaafd 300-330-360 x 18.2 x 1,95 cm

  • 300-360 cm lange planken
  • Met 2 mm velling
  • Eenvoudig te leggen
  • Geschikt om te schuren
  • Relatief werking gevoelig

Grenen Vloer Massief Onbehandeld Geschaafd 300-330-360 x 18.2 x 1,95 cm

Bent u op zoek naar een voordelig maar kwalitatief hoogstaande grenen vloer? Dan is deze geschaafde grenen plank met tong en groef in de lengtemaat 300-330-360 cm precies wat u zoekt! De werkende dikte x breedte van de plank is 1,95 x 18,2 cm (brutomaat 2,5 x 20 cm). Deze grenen vloerplank is vervaardigd uit Noord Europees naaldhout. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Doordat de bomen trager groeien hebben de ze fijnere groeikringen wat zich uit in steviger hout wat minder vocht opneemt. Een duurzame naaldhoutsoort waar u jaren plezier van beleeft. Olie de vloer na het leggen met de Woca Masterolie om de originele kleur van dit grenen te behouden.

De vloerdelen worden standaard geproduceerd met een microvelling, ook wel v-groef genoemd, over de lange zijde. Onze Grenen vloeren zijn onbehandeld en kunnen na het leggen worden geolied. Door deze grenen naaldhout vloer te voorzien van een olie bent u zeker van een juiste bescherming van het oppervlak. De grenen parket planken zijn massief en kunnen dus eventueel nog meerdere malen worden geschuurd ter renovatie. Grenen hout is zachter dan eiken en daardoor voordeliger in prijs. Bestel nu deze goedkope grenen naaldhout vloerdelen en laat uw vloer door ons Gratis bij u Thuisbezorgen!

Met de lengte van 300 t/m 360 cm bent u verzekerd van een lange robuuste plank. Dankzij het mes en groef systeem wordt het leggen van de grenen houten vloer zeer eenvoudig. Leg de massief grenen parketvloer minimaal 48 uur voor het leggen, in de verpakking, in de ruimte waar u de vloer wilt plaatsen Zo kan het grenen hout acclimatiseren en zal de werking na het leggen zo minimaal mogelijk zijn. Daarnaast adviseren wij om de grenen vloer in een wildverband te leggen. Hiermee voorkomt u een grotere kans op werking van het Grenen in vergelijking met het gebruiken van volledige planklengtes. Voor een verminderde werking met kiervorming als gevolg raden wij aan om de maximaal toe te passen lengte is rond de 200 cm te houden. Gadero adviseert om de vloerdelen ten allen tijde aan elkaar te bevestigen. Een optimale verwerking vindt plaats door deze delen te vernagelen en/of vol verlijmen op de bodemvloer. Eventueel kunnen de vloerdelen ook zwevend geplaatst worden. Echter betekend dit tevens dat de vloerdelen in de verbinding verlijmd dienen te worden! Zwevende plaatsing geeft daarbij altijd meer risico op werking en de daarbij behorende gevolgen als kromming en kiervorming. Hoe minder "vast" deze vloerdelen worden geplaatst hoe groter de kans op kromming van en kieren tussen de planken. 

Deze grenen vloer plank kunnen ook worden geleverd in andere lengtematen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Vragen & antwoorden over dit product

Zitten er bij deze planken aan de kopse kanten ook een groef en messing?

Deze Grenen vloerdelen hebben enkel een mes- en groefverbinding aan de lange zijden van de planken. U legt deze vloer dus gemakkelijk aan elkaar en met behulp van houtlijm kunt u de planken in de verbinding aan elkaar verlijmen. Op deze manier kun u kiervorming en werking van de planken reduceren. 

Zijn deze grenen vloerdelen aan de onderkant van 3 stuks V groeven van 5 mm diep voorzien ?

De grenen vloerdelen hebben inderdaad 3 spannings-veren, ook wel groeven genoemd, aan de onderzijde van de plank. Deze zijn iets dieper dan 5 mm. 

Wat is de werkende breedte van deze planken?

De werkende breedte van deze Onbehandelde Massieve Geschaafde Grenenvloerdelen is de aangegeven 18,2 cm. Deze Massieve Grenen vloer lamel parket delen worden gezaagd uit planken met een bruto breedte van 20 cm. 

 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vloerhout 2 x 18 x 360 Grenen Vuren massief vloer parket Naaldhout V-groef Grenen Vloer Massief Onbehandeld Geschaafd 300-330-360 x 18.2 x 1,95 cm Onbehandelde grenen parket vloer   |   A-kwaliteit Noord Europees Grenen Op voorraad
€ 49,95 Per m2 incl. BTW