Nu 20% korting op wandpanelen Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Massief Parket - Eiken Vuren Grenen Vloeren

Parket laten leggen legservice Zwevend en verlijmd houten vloeren

Op zoek naar een massief houten vloer die jarenlang mee gaat? De massieve houten vloeren van Gadero zijn  populair bij oude boerderijen en karakteristieke villa's. Deze vloeren worden allen geproduceerd uit massief eiken, vuren of grenen. Deze massieve parket vloeren zijn voorzien van mes- en groef verbindingen waarmee u de vloer planken eenvoudig zelf kunt leggen. Let op, massief eiken, vuren en grenen vloeren vertonen meer werking dan de meerlaagse lamelparket vloeren (trend). Massief houten parket is niet geschikt voor vloerverwarming. Om deze werking tegen te gaan raden we aan de massieve houten vloeren te verlijmen. Bij het zwevend leggen van een massieve vloer op een ondervloer met vloerverwarming zal deze gaan werken en dus uitzetten en krimpen. We raden dan ook aan bij een vloerverwarming onze multiplank lamelparket vloeren te gebruiken.

Het massief eiken parket van A-merken als Floer en Elephant wordt geproduceerd uit A-kwaliteit eiken hout. Massief parket van Floer wordt op maat gezaagd, bewerkt en behandeld in Nederland (levertijd gemiddeld 2 weken, minimale ordergrootte 10 m2). Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Zelf parket leggen tips instructies

De Floer massieve eiken parketvloeren worden geproduceerd uit Europees eiken. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig eiken hout waar u jarenlang mee vooruit kunt. Doordat u een massieve eiken vloer 5 tot 10 keer kunt opschuren en opnieuw behandelen gaan deze vloeren een leven lang mee. Een massief vuren of grenen parketvloer hebben een kortere levensduur. Deze houtsoorten zijn zachter dan bijvoorbeeld eiken hout. Hierdoor zal het vloer oppervlak van grenen of vuren sneller deuken en krassen dan een eiken vloer oppervlak.

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Massief parket zelf leggen? 

De massieve parketvloeren zijn eenvoudig te leggen door de handige doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer. Ook de onbehandelde grenen en vuren vloeren zijn eenvoudig te behandelen met de transparante Woca olie. De Woca parket olie brengt een beschermende laag aan op de vloer waardoor deze langer mooi blijft.

Duoplank eiken, fineer parket, budget parket en visgraat duoplanken.

Zoekt u een werkingsarme multiplank? Bekijk dan ook eens onze Rustieke, Prime en 1-bis duoplank vloeren. Liever een eiken toplaag vloer met laminaat click verbinding? Met de fineer parket vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. Bekijk de standaard en reuze visgraat multiplanken. Ook hebben we houtbesparend fineerparket beschikbaar. Robuuste landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode