Zelf parket leggen tips instructies

De Floer massieve eiken parketvloeren worden geproduceerd uit Europees eiken. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig eiken hout waar u jarenlang mee vooruit kunt. Doordat u een massieve eiken vloer 5 tot 10 keer kunt opschuren en opnieuw behandelen gaan deze vloeren een leven lang mee. Een massief vuren of grenen parketvloer hebben een kortere levensduur. Deze houtsoorten zijn zachter dan bijvoorbeeld eiken hout. Hierdoor zal het vloer oppervlak van grenen of vuren sneller deuken en krassen dan een eiken vloer oppervlak.

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Massief parket zelf leggen? 

De massieve parketvloeren zijn eenvoudig te leggen door de handige doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer. Ook de onbehandelde grenen en vuren vloeren zijn eenvoudig te behandelen met de transparante Woca olie. De Woca parket olie brengt een beschermende laag aan op de vloer waardoor deze langer mooi blijft.

Duoplank eiken, fineer parket, budget parket en visgraat duoplanken.

Zoekt u een werkingsarme multiplank? Bekijk dan ook eens onze Rustieke, Prime en 1-bis duoplank vloeren. Liever een eiken toplaag vloer met laminaat click verbinding? Met de fineer parket vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. Bekijk de standaard en reuze visgraat multiplanken. Ook hebben we houtbesparend fineerparket beschikbaar. Robuuste landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u