Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 1 liter

Verduurzaming lariks douglas, beton en teak hout!

€ 29,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 1 liter

  • Zeer transparant
  • Perfect voor lariks douglas (2x aanbrengen)
  • Snel drogend (enkele uren)
Merk:
Fesca
Productnr.:
DE15000
Extra:
Populair
Inhoud:
1 liter
Materiaal:
Beits
Kleur:
Kleurloos

Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 1 liter

Nieuw en zeer populair om lariks douglas hout te verduurzamen! Met deze Fesca Maxrelease kleurloze coating tuinbeits heeft u een superproduct in huis. De beits werkt als een beschermende laag op uw onbehandelde hout, waardoor het langdurig bestand is tegen regen, zon, wind en vorst. Met 1 liter Maxrelease kleurloos kunt u circa 14 m2 vloeren, wanden, balken of palen behandelen. We adviseren om vergrijzing tegen te gaan alles 2x te behandelen, zo behoudt u jarenlang die fraaie houtkleur van bijvoorbeeld lariks douglas. Dit is een uniek product. Tegen het vergrijzen van onbehandeld lariks douglas hout en steigerhout is deze tuinbeits eveneens een uitkomst.

Deze Fesca Maxrelease Carefree beits is transparant en voor op lariks douglas en teak hout, waardoor de structuur en kleur van uw hout mooi zichtbaar blijven. Het is de bedoeling om niet alles in 1 keer te smeren, maar in 2 of 3 dunne laagjes. Hierdoor kan de wax erin trekken en blijft het er niet bovenop liggen.

De voordelen van Maxrelease Care Protect Free tuinbeits:

- Bescherming tegen vocht, schimmels en algen

- Eenvoudig aan te brengen en schoon te maken

- Kleurvast en nauwelijks verkleuring door zonlicht

- Verlaagt uw onderhoudskosten

- Roestwerend

- Waterafstotend

- Vertraagd het vergrijzen en geeft Lariks Douglas hout een langere levensduur!

- in 1 keer dekkend en beschermend

- Voorkomt kalkuitbloei bij beton

- Impregnerend

- Geen grondverf of andere primer laag nodig

Let op! Hout moet altijd 'uitzweten'. Zorg er dus altijd dat uw hout goed droog en schoon is, voordat u het behandeld met een beits. Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer 2 keer aanbrengen.
 
De douglasbeits / coating is binnen 15 minuten droog  (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond) en is ook verkrijgbaar in de kleuren kleurloos, antraciet en bruin. 


Vragen & antwoorden over dit product

Dit is mogelijk echter wordt dit normaliter met kwast aangebracht. Voor het spuiten dient dit waarschijnlijk nog wel enigzins verdund te worden.

Voor hout bij het water kan het wel worden gebruikt, maar niet voor hout dat in het water komt.

Het product maakt uw douglas iets donkerker van kleur. De eerste paar uur iets glimmend, daarna droogt het dof op. Het vertraagt het vergrijzen en beschermt uw Lariks Douglas voor een langere levensduur. Een beits maakt uw hout altijd iets donkerder van kleur.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair maxrelease kleurloos beits lariks douglas Superdekkende Tuinbeits Transparant 1 liter voor lariks douglas en beton Verduurzaming lariks douglas, beton en teak hout! Ruim op voorraad
€ 29,95 per stuk incl. BTW