Filters:

MBI Keramische terrastegels - Mirage

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Keramische terrastegels voor buiten worden steeds populairder. Dat komt omdat u uw terras van keramiek gemakkelijkkelijker kunt onderhouden dan bij bijvoorbeeld betontegels. De Mirage serie van MBI is massief keramiek van hoogwaardige kwaliteit met een luxe Italiaans design en look. Dit zijn terrastegels met een dikte van 2cm die internationaal veel aanzien hebben. Keramiek is heel duurzaam, het gaat een leven lang mee. Ook hebben 2cm dikke keramische terrastegels van Mirage vele esthetische voordelen. U geeft uw tuin een luxueuze, moderne uitstraling met keramische terrastegels. Uw terras is niet alleen onderhoudsarm, het is ook nog eens zeer veilig onder alle weersomstandigheden. 

Goedkoper alternatief

Heeft u net iets minder budget? Kijk dan eens naar de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief.

Waarom keramiek?

Zoals hierboven al kort benoemd heeft keramiek vele voordelen. Zo gaat keramiek extreem lang mee en heeft het een luxe uiterlijk. Maar wat is keramiek precies?

Keramiek is een verzamelnaam voor alle voorwerpen die op basis van gebakken klei zijn gemaakt. Keramische producten zijn uniek door het duurzame karakter. Zo is een product van keramiek, bijvoorbeeld uw 3 cm dikke terrastegel, uitstekend bestand tegen zware weersomstandigheden.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit keramische tegels van Mirage bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode