MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegel

Productnummer: MB54353   |   Tijdloze strakke tegels   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

€ 69,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegel

  • Duurzame tuintegels. Gaan een leven lang mee
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Unieke kleur
  • Topkwaliteit!
  • Bestellen per 14,39 m2

MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegel

Wilt u graag de industriële revolutie (her)beleven in uw tuin? Begin dan bij het begin en kies voor stoere tegels voor uw terras of looppad. En waar kunt u dan beter voor kiezen dan voor MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegel van A - merk MBI? Eigenlijk is er geen betere keuze. Industrial Fire Triagres tegels zijn namelijk robuust en grillig qua stijl. Dit past dus perfect bij de industriële sfeer die u met uw tuin wilt overbrengen. De kleur van deze Triagres 60x60x3 cm keramsiche tegels is rood / bruin. Door deze prachtige kleurnuance krijgt u een warm gevoel. De tegels zijn heel stoer, nonchalant en modern. Haal stoere gekloofde stapelblokken om een bloembak of borderrand mee te maken in dezelfde stoere stijl om eenheid te creëren in uw tuin. De tegenhanger van deze fraaie Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm in dezelfde stijl is de Triagres Industrial Iron 60x60x3 cm. Dit is dezelfde tegel qua structuur en kwaliteit, maar in een stoere, donkere kleur.

Waarom keramische terrastegels? 

Keramische terrastegels gaan meer dan een leven lang mee wanneer deze goed gelegd worden. Keramiek wordt gemaakt van gebakken klei en het productieproces is hierdoor niet erg schadelijk voor het milieu. Met keramiek kunnen we zelfs circulair bouwen omdat het materiaal volledig recyclebaar is. Kortom: keramiek heeft een extreem lange levensduur, het productieproces is relatief onschadelijk voor het milieu en het materiaal kan worden hergebruikt waardoor er weinig grondstoffen verbruikt worden op de lange termijn. Bovendien is keramiek in tegenstelling tot beton niet poreus waardoor vuil minder makkelijk in de tegel komt. Daarom heeft u bijna geen onderhoud aan tuintegels van keramiek.

Zelf keramsiche tegels voor buiten leggen?

Wilt u zelf deze 60x60x3cm Industrial Fire terrastegels leggen? Wij hebben een uitleg over de aanleg van keramische tegels voor de handige doe-het-zelver. Als u dit stappenplan volgt, heeft u in no-time een prachtig terras van tegels van keramiek in uw tuin liggen! 

Vergeet uw voegen niet

Om het maximale uit uw keramische bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in verschillende kleuren namelijk: Zwart, Beige en Ivoor

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu uw Triagres terrastegels van keramiek en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, Duitsland en België gewoon bij u thuis!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Enorm duurzaam MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegels MBI Triagres Industrial Fire 60x60x3 cm Keramische tegel   |   Tijdloze strakke tegels   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Op voorraad
€ 69,94 Per m2 incl. BTW