MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken

Productnummer: MB54331   |   Maak echt een unieke bloembak!   |   Bestellen per pak van 2,90 m2

€ 328,95 Per pak (2,90m2) incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,99 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken

  • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud
  • Voor echt unieke borderranden en bloembakken
  • Natuurlijke uitstraling in uw tuin
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Bestellen PER PAK van 2,90 m2

MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken

MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken zijn prachtige stapelblokken of muurelementen met een natuurlijk karakter. U legt deze Vario Patioblokken in een wildverband, dus u kunt met uw creativiteit aan de loop! Vario Patioblok stapelsteen is een nieuw, gevarieerd stapelblok. Voor een schitterend authentiek muurtje of bloembak. Het uiterlijk is naar eigen inzicht te maken door te stapelen wat het erg gemakkelijk maakt om te plaatsen. Een kwart van de geleverde stenen heeft een mooi gestructureerd kopprofiel om een mooie hoekoplossing te kunnen maken. Dit product is gebaseerd op het uiterlijk ommuringen van de Europese wijnvelden in de landen die herinneringen op roepen aan relaxte vakanties. Deze stijl is goed terug te zien in uw tuin wanneer u de MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken verwerkt in een prachitge bloembak of een natuurlijke borderand. Kortom, met deze Wilverband Roma Stapelblokken Vario Patioblok maakt u echt een unieke tuin.

Combineer met GeoStretto Roma Tuintegels

Een ander groot voordeel aan de Roma Wildverband stapelblokken is dat u ze kunt combineren met bijpassende tuintegels en of betonklinkers in dezelfde kleur! Door dezelfde kleuren dominant terug te laten komen in uw tuin brengt u een gevoel van rust in uw tuin. Bij Gadero koopt u gemakkelijk de hoogwaardige GeoStretto Roma tegels in veel verschillende maten. Bekijk ook eens de goedkope, maar zeer sterke Roma GeoKlinkers voor uw oprit (of terras). Bij Gadero kunt u alles online bestellen om uw droomtuin compleet te maken.

Weinig onderhoud aan uw muurtje of bloembak

Alle Vario Patioblokken van MBI zijn voorzien van een factor 25 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de betonklinkers wordt aangebracht. Hierdoor zijn de Vario Patioblokken sterk verduurzaamd. De speciale en innovatieve beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de stenen verdicht zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan de bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief makkelijk verwijderen. Bovendien zorgt de Protection Plus 25 bescherming ervoor dat de stapelblokken een kleuverdiepende, matte toplaag hebben. U heeft dus kwalitatief hoge stapelblokken en u heeft veel minder onderhoud aan uw bloembak of borderrand dan bij de meeste andere stapelblokken.

Bestellen per pak

U bestelt deze MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken per pak van 2,90 m2. Dit is gebruikelijk bij wildverband bestellingen omdat het belangrijk is dat u gelijke en complete hoeveelheid ontvangt. 

Stapelblokken in het echt bewonderen?

Wilt u deze betonnen Roma Wildverband Stapelblokken stapelblokken ien de bijpassende GeoStretto Roma betontegels graag in het echt bewonderen? Maak dan (telefonisch of op locatie) een afspraak met onze collega's bij onze showroom in Breukelen en kom langs! U kunt ook via onze showroom pagina gemakkelijk een afspraak inplannen.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu snel deze natuurlijk ogende Wildverband stapelstenen van A-merk MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en andere plekken in Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wildverband per pak bestellen! MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken MBI Vario Patioblok Roma Wildverband Stapelblokken   |   Maak echt een unieke bloembak!   |   Bestellen per pak van 2,90 m2 Op voorraad
€ 328,95 Per pak (2,90m2) incl. BTW