Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Merk

Meest populaire schaduwdoeken

Zoekt u een oplossing voor verkoeling in de zomer? Een schaduwdoek creëert niet alleen perfecte schaduw, maar heeft veel meer voordelen. Zonnedoeken zijn eenvoudig te plaatsen en gemaakt van lichtgewicht materiaal. Naast de luxe uitstraling van een zonnedoek beschermt u uzelf en uw familie tegen schadelijke UV-straling. Niet geheel onbelangrijk, een schaduwdoek is vriendelijk voor uw portemonnee en ziet er prachtig uit in uw tuin. Daarnaast heeft u met een functioneel zonnedoek geen last van een parasolvoet die in de weg staat. Kies uit een vierkant of driehoek schaduwdoek, de keuze is geheel aan u.

U bent aan het overwegen om een zonnedoek te kopen. Er zijn diverse modellen zonnedoeken verkrijgbaar bij Gadero. Bijvoorbeeld de bekende losse varianten in vierkante, langwerpige of driehoek vorm. Deze losse doeken kunt u eenvoudig met karabijnen en touwen bevestigen aan bijvoorbeeld bomen, hekken, balkons of andere punten. De schaduwdoeken van Gadero zijn bestand tegen normale weersomtandigheden.

Schaduwdoek kopen

Bent u benieuwd welk schaduwdoek bij uw wensen en behoeftes past? Lees de blog welk schaduwdoek kiezen?

Video schaduwdoek plaatsen

Of kiest u toch voor een harmonica schaduwdoek? Om de keuze te vergemakkelijken, bekijk onze blog harmonica schaduwdoek of overkapping: wat kiest u? 

Video harmonica schaduwdoek monteren

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode