Mega grote Kunstkerstboom Chamonix hoogte 5,8 tot 8,6 meter met verlichting

Productnummer: RC69010HP Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

Vanaf € 6.310,40 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 134,10 p.m. *
Delen via WhatsApp
Mega grote Kunstkerstboom Chamonix hoogte 5,8 tot 8,6 meter met verlichting Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
€ 6.310,40 Per stuk
€ 8.102,40 Per stuk
€ 11.929,60 Per stuk
€ 13.209,60 Per stuk
€ 16.473,60 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Mega grote Kunstkerstboom Chamonix hoogte 5,8 tot 8,6 meter met verlichting

  • Eenvoudig op te zetten
  • Met verlichting
  • Voor binnen en buiten
  • Volle bomen
  • Moet extra verzwaard of vastgezet worden
  • Verlichting moet nog gemonteerd worden

  Mega grote Kunstkerstboom Chamonix hoogte 5,8 tot 8,6 meter met verlichting

  Niet leverbaar in 2021

  Bent u op zoek naar een enorme kunstkerstboom dit feestseizoen? Met de mega grote kunstkerstboom Chamonix maakt u zeker indruk deze kerst. De kunstkerstboom past in scholen of kerken, maar u kunt hem ook buiten op een plein of gewoon in uw eigen achtertuin opzetten. Deze grote kerstboom is in verschillende maten leverbaar, van 440 tot 1000 cm. De bomen hebben een diameter van 188 - 410 cm, maar dat hangt af van de lengte van de boom. Verlichting krijgt u meegeleverd, dit hoeft u na het opzetten van de boom alleen nog te monteren.

  Eenvoudig grote kerstboom opzetten

  Hoewel de boom erg groot van formaat is, kunt u hem heel makkelijk opzetten. Het opbouwen van de boom gaat door middel van stalen ringen. Dit zorgt ervoor dat u de boom heel flexibel te plaatsen is. Daarnaast krijgt u duidelijke instructies meegeleverd, zodat het monteren van de boom en de verlichting snel en eenvoudig gaat. Na het opzetten van de boom dient u het frame te verstevigen door er gewicht op te zetten. U kunt de boom ook verstevigen door hem vast te zetten met extra kabels. In januari ruimt u de boom eenvoudig weer op voor de volgende kerst.

  Kunstkerstboom laten opzetten

  U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

  Stevige kunstkerstboom

  De Giant Tree kunstkerstboom is voorzien van een stabiele constructie. De kleinere bomen hebben een stam, bij de grotere kunstkerstbomen is dit een ring. Dit zorgt ervoor dat de boom erg stevig staat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de boom minder hoog te maken, mocht dat even beter uitkomen. Dit doet u door de onderste ring weg te halen. Zo kunt u de boom ook opzetten als u toch minder ruimte heeft dan u had verwacht.

  Afmetingen en specificaties:

  Mega grote kunstkerstboom voor buiten

  De grote kunstkerstboom is gemaakt van stevig PVC, wat ervoor zorgt dat de boom lang mooi blijft. De kerstbomen hebben, afhankelijk van hun grootte, tussen de 2200 en 40000 tips. Dit zijn de takjes van de boom. Het aantal tips geeft de dichtheid van de boom aan. Een kunstof boom met een groot aantal takken lijkt net echt en zo haalt u een volle kerstboom in huis. De Giant Tree kunstkerstboom is een echte eyecatcher dit seizoen.

  Kerstboom thuisbezorgd

  Voor een kerstboom hoeft u deze kerst helemaal niet de deur uit, die wordt gewoon bij u thuis bezorgd. Bij Gadero vindt u zowel echte als neppe kerstbomen online, beide van de beste kwaliteit. Heeft u de perfecte (kunst)kerstboom gevonden? Laat hem dan eenvoudig bij u thuis bezorgen. Zo hoeft u de kerstboom alleen nog maar op te zetten deze kerst. Gadero bezorgt ook grote maten volgens gunstige thuiswinkelvoorwaarden.

  Voordelen

  • Loopt door tot de grond
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Inclusief verlichting
  • Staalconstructie
  • PVC materiaal
  • Eenvoudig op te zetten
  • Instructies meegeleverd
  • Makkelijk op te bergen
  • Thuis bezorgd

  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Grote kunstkerstboom met verlichting Chamonix Mega grote Kunstkerstboom Chamonix hoogte 5,8 tot 8,6 meter met verlichting Groot model kerstboom   |   Geschikt voor buiten
  Vanaf € 6.310,40 Per stuk incl. BTW