Meister Laminaat Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1014-EWD   |   Duits geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 22,45 per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Laminaat Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

  • Geschikt intensief huishoudelijk gebruik
  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijk te leggen met Masterclic Plus
  • Rondomlopende V-voeg

Meister Laminaat Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Een dekkende witte laminaat vloer van top kwaliteit, Meister is een Duits A-merk met kwaliteit vloeren zoals de LD 95 Eik wit dekkend. De rondlopende v-groef zorgt voor een robuuste uitstraling. De LD95 Eik Wit Dekkend is een sterke vloer die thuishoort in de gebruiksklasse 32. Door zijn HDF (High Density Fibreboard)  heeft het een hogere dichtheid en is daardoor bestendiger. Het laminaat is daarnaast gemakkelijk te leggen doormiddel van het Masterclic Plus systeem. Ervaar nu zelf de luxe uitstraling in uw huis doormiddel van de extra brede planken. De planken hebben namelijk een afmeting van 205,2 x 22 x 0,8. De vloer is door een ijzersterke behandeling ook Diamond pro krasbestendig.

Met maar liefst 20 jaar garantie en een unieke breedte. De LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 is een moderne witte laminaat vloer waar weinig onderhoud aan hoeft plaats te vinden. Doormiddel van het Masterclick Plus systeem komt er geen poetswater in de voegen terecht daarmee wordt het zwellen van het laminaat tegeggegaan, dit is een verdienste van de Aquasafe behandeling samen met de sterke sluiting van het Masterclic Plus systeem. Voor vragen zal er altijd een gedreven vloerspecialist klaar staan. Wij kunnen u daarnaast ook op weg helpen met instructies voor het leggen van laminaat.

Doormiddel van de stabiele opbouw van de Meister laminaat vloeren heeft het een geluidsdempende werking. Wanneer u dit combineert met een bijpassende ondervloer ervaart u maximaal woongenot. Daarnaast bestaat de LD 95 Eik Wit Dekkend voor 100% uit natuurlijke grondstoffen en wordt het geproduceerd met uitsluitend hoogwaardige materialen. Met een authentiek 'gezicht' wordt de laminaat vloer uw rustgevende huisgenoot, dit woongevoel wordt behaald door een V-groef die luxe brengt aan de Meister LD 95 Eik Wit Dekkend daarnaast word deze laminaat vloer wordt uiteraard ook gratis thuisbezorgd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister 6536 Classic LD 95 Eik Wit Dekkend laminaat vloerMeister Laminaat Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 205,2 x 22 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Duits geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 22,45 per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u