Meister Laminaat Classic LD 95 Es Artisan 6402 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1014-EA   |   Geschikt voor intensief gebruik   |   20 jaar garantie

€ 22,45 per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Laminaat Classic LD 95 Es Artisan 6402 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

  • Unieke breedte
  • 20 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Geschikt voor intensief gebruik

Meister Laminaat Classic LD 95 Es Artisan 6402 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

LD 95 Es Artisan 6402 een  wit-grijze laminaat vloer met een rustige uitstraling van hoogwaardige A-kwaliteit van het topmerk Meister. De rustige uitstraling biedt een groot woongenot. De laminaat vloer is geschikt voor intensief gebruik en beschikt over een garantie van 20 jaar bij intensief particulier en 5 jaar bij commercieel gebruik. De vloer bestaat namelijk uit een unieke samenstelling. De laminaat vloer is behandeld met een Aquasafe en Diamond pro behandeling wat betekent dat de vloer poetswater en krasbestendig is.Daarnaast is de LD 95 Es Artisan een ecologisch verantwoord laminaat wat voor 100% uit natuurlijke stoffen bestaat.

Het laminaat heeft een bedriegelijk echte houten uitstraling. De poriën, knoesten, scheuren en andere structuren op het laminaat zijn niet alleen te zien maar ook te voelen. Een groot voordeel van een laminaat vloer is ook dat de huistofmijt geen schijn van kans heeft. Daarnaast zorgt het moderne kliksysteem voor een perfecte afdichting. daardoor is het gemakkelijk schoon te maken en zelf te leggen. Wij helpen u dan ook graag op weg met tips & instructies voor het leggen van laminaat.

De LD95 Es Artisan 6402 wit-grijze laminaat vloer, brengt een rustgevende uitstraling in uw huis. Dit komt mede door zijn rondomlopende V-groef voor een extra accent daarnaast hebben de planken een uniek breedte namelijk 205,2 x 22 x0,8. Het laminaat zwelt en trekt niet krom bij normale tempratuurverschillen dit komt mede door zijn sterke HDF opstelling. Het is goed te stofzuigen en heeft een krasbestendige toplaag. In uw woning of kantoorpand waar de vloer intensief gebruikt word, komt het Meister laminaat het beste tot zijn recht. Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister 6402 Classic LD 95 Es Artisan Laminaat VloerMeister Laminaat Classic LD 95 Es Artisan 205,2 x 22 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Geschikt voor intensief gebruik   |   20 jaar garantie Ruim op voorraad
€ 22,45 per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u