Meister Laminaat Classic LD 95 Wintereik Cappucino 6322 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1014-WC   |   Duits geproduceerd   |   Unieke breedte

€ 22,45 per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Laminaat Classic LD 95 Wintereik Cappucino 6322 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

  • Unieke breedte
  • Rondlopende V-voeg
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Gemakkelijk te leggen met Masterclic Plus

Meister Laminaat Classic LD 95 Wintereik Cappucino 6322 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

De Meister LD 95 Winter eik Cappuccino 6322 is een eiken laminaat vloer van A-kwaliteit geproduceerd in Duitsland. De laminaat vloer heeft een voelbare structuur waardoor het aanvoelt als echt hout. De vloer heeft een sterke toplaag en is krasbestendig doormiddel van de Diamond pro bewerking. De rondlopende V-voeg en de unieke breedte zijn bepalend voor de rustige uitstraling. de breedte bedraagt namelijk 205,2 x 22 x 0,8. De rondlopende V-voeg accentrueerd de eiken laminaat vloer wat de uitstraling bepaald. De LD 95 Wintereik Cappuccino is een laminaat vloer van gerbuiksklasse van 32. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Er is hier ook een garantie van 20 jaar bij particulier intensief gebruik en een garantie van 5 jaar bij commercieel gebruik.

De LD 95 Wintereik Cappuccino is gemakkelijk te leggen doormiddel van het Masterclic Plus profiel, dit zorgt tevens voor afgesloten voegen waardoor er geen poetswater in terecht kan komen dit in combinatie met een Aqua Safe bewerking brengt het ultieme resultaat. Het vloeroppervlak is simpel te reinigen waardoor onderhoudt weinig aandacht en tijd vergt. Stoffige vloeren zijn met deze laminaat planken ook verleden tijd, dit is weer een groot voordeel waardoor huisstofmijt geen kans maakt. er zal altijd een gedreven vloer specialist klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Het aanleggen van de LD 95 Wintereik Cappuccino 6322 is zeer gemakkelijk door het Masterclic Plus profiel, het is eenvoudig te leggen, samen met de instructies voor het leggen van laminaat wordt het nog eenvoudiger. De robuuste vloer wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Daarnaast bestaat de LD 95 Wintereik Cappuccino uit 100% natuurlijke stoffen. De vloer is geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast wordt de laminaat vloer wordt gratis bij u thuisbezorgd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister 6322 Classic LD 95 Eik Taverna Bruin Laminaat VloerMeister Laminaat Classic LD 95 Wintereik Cappuccino 6322 205,2 x 22 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Duits geproduceerd   |   Unieke breedte Ruim op voorraad
€ 22,45 per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u