MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappucino 6236 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Productnummer: FL1014-WC Duits geproduceerd   |   Unieke breedte

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

€ 33,25 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappucino 6236 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

  • Unieke breedte
  • 4 uur waterbestendig groeven
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Gemakkelijk te leggen met Masterclic Plus
  • Niet 100% waterbestendig

MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappucino 6236 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

De MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappuccino 6263 is een eiken laminaat vloer van A-kwaliteit geproduceerd in Duitsland. De laminaat vloer heeft een voelbare structuur waardoor het aanvoelt als echt hout. De vloer heeft een sterke toplaag en is krasbestendig doormiddel van de Diamond pro bewerking. De rondlopende V-voeg en de unieke breedte zijn bepalend voor de luxe uitstraling. de breedte bedraagt namelijk 205,2 x 22 x 0,8. De rondlopende v Groef accentrueerd de eiken laminaat vloer wat de uitstraling bepaald. De Eik Cappuccino van, is een laminaat vloer van gerbuiksklasse van 32. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Er is hier ook een garantie van 20 jaar bij particulier intensief gebruik en een garantie van 5 jaar bij commercieel gebruik.

De Meister vloer is gemakkelijk te leggen doormiddel van het Masterclic Plus profiel, dit zorgt tevens voor afgesloten voegen waardoor er geen poetswater in terecht kan komen dit in combinatie met een Aqua Safe bewerking brengt het ultieme resultaat. Het vloeroppervlak is simpel te reinigen waardoor onderhoudt weinig aandacht en tijd vergt. Stoffige vloeren zijn met deze laminaat planken ook verleden tijd, dit is weer een groot voordeel waardoor huisstofmijt geen kans maakt. er zal altijd een gedreven vloer specialist klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Het aanleggen van de licht bruine vloer is zeer gemakkelijk door het Masterclic Plus profiel, het is eenvoudig te leggen, samen met de instructies voor het leggen van laminaat wordt het nog eenvoudiger. De robuuste vloer wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Daarnaast bestaat het laminaat vloer uit 100% natuurlijke stoffen. De vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast wordt de laminaat vloer wordt gratis bij u thuisbezorgd (minimaal afname 10m2). 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappucino 6236 Product MeisterDesign Laminaat LL 150 Eik Cappucino 6236 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer Duits geproduceerd   |   Unieke breedte Op voorraad
€ 33,25 per m2 incl. BTW